Fotografiranje vjenčanja dronom – apsolutno DA!

Sigurne smo da ne postoji osoba koja ne želi posebne i zadivljujuće fotografije s vjenčanja koje će s uzbuđenjem svako malo ponovno prolistati u svom vjenčanom albumu.

Zato, želite li svoje trenutke s vjenčanja ovjekovječiti u zabavnom ruhu, za vas je odličan izbor Photo Booth.

No želite li fotografije koje ostavljaju bez daha, onda je definitivno vaš izbor – fotografiranje dronom.

Zašto odabrati fotografiranje dronom?

Fotografiranje dronom omogućuje stvaranje spektakularnih fotografija mladenaca, a znamo da svi mladenci upravo žele to – nešto spektakularno, nešto potpuno drugačije!

Fotografiranje iz zraka omogućuje da vaša ljubavna priča bude ispričana na pomalo filmski način koji nikoga, ni vas ni uzvanike, neće ostaviti ravnodušnima.

Ono zbog čega je fotografiranje vjenčanja dronom toliko posebno jest što se mogu snimiti kadrovi s potpuno nepristupačnih mjesta i na taj način stvoriti impresivne uspomene za sva vremena.

Zamislite samo fotografiju sa svim uzvanicima iz zraka. Ili možda vas kako ležite na plaži, a oko vas beskrajno modro more.

fotografiranje-dronom-vjenčanje

Izvor: rockstein-fotografie.de

I sami ljubitelji dronova tvrde kako se sve ljepote svijeta mogu najbolje uhvatiti upravo iz „ptičje perspektive“.

Osim fotografiranja dronom, moguće je i snimanje dronom. Te male letjelice mogu se kretati prostorom i zabilježiti sve vaše najnježnije trenutke: poljupce, smijeh, razgovore.

Ma tko to ne bi poželio?

vjenčanje-fotografija-dron

Izvor: lookslikefilm.com

Zašto je fotografiranje vjenčanja dronom toliko popularno?

Fotografiranje vjenčanja dronom postalo je popularno u posljednjih nekoliko godina.  

Jedna od važnih činjenica popularnosti fotografiranja vjenčanja dronom je upravo pad cijene tih inače prilično skupih stvarčica.

Za fotografiranje dronom nije više potrebno izdvojiti pravo bogatstvo već si gotovo svatko može priuštiti ovakav način fotografiranja.

Zvuči savršeno, zar ne?

Iako sve više fotografa shvaća važnost i popularnost fotografiranja i snimanja dronom, još uvijek, nažalost, ne pružaju svi tu uslugu.  

Zato ako se odlučite za fotografiranje i snimanje dronom za svoje vjenčanje (a vjerujemo da hoćete ), kod odabira fotografa pripazite nudi li isti tu mogućnost.

Želimo vam puno sreće i spektakularnih fotografija na dan vašeg vjenčanja.

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se