Ljubav nema granica: Održano prvo online vjenčanje

online-vjencanje

Pandemija koronavirusa zaista je dokaz da ljubav pobjeđuje apsolutno sve!

Tako smo svjedočili brojnim vjenčanjima pod maskama, skromnim kraljevskim vjenčanjima pa čak i vjenčanju na granici.

I kad pomislimo da nas više ništa ne može iznenaditi, pojavi se situacija poput ove. U SAD-u je održano prvo virtualno vjenčanje! 😊

Vjenčanje preko Zoom aplikacije

Savezna američka država Utah odobrila je vjenčanje preko interneta. Na takvo vjenčanje odlučili su se Scott Marmon iz New Yorka i njegova odabranica Augustina Montefiori iz Argentine.

Budući da su međusobno udaljeni deset tisuća kilometara, ceremonija vjenčanja održala se preko Zoom aplikacije, a trajala je čak 19 sati. Vjenčanje se održalo pred sucem, a prisustvovala je i njihova obitelj. To je ujedno bilo i prvo višenacionalno virtualno vjenčanje nakon izbijanja pandemije koronavirusa.

Za svoje online vjenčanje Augustina je zablistala u vjenčanici i predivnoj zlatnoj tijari. Naravno, bez vjenčane šminke i frizure to jednostavno ne bi bilo to. Kako bi sve bilo kako treba, mladenka je imala i vjenčani buket. Scott je također odjenuo vjenčano odijelo.

online-vjencanje
mladenka
virtualno-vjencanje

Izvor fotografije: selurayonartist

Ljubavna priča Scotta i Augustine

Ovaj predivan par u ljubavnoj je vezi još od 2017. godine. No budući da se Augustina iz Denvera vratila u Buenos Aires, njih su dvoje bili primorani održavati vezu na daljinu.

Scott je Augustinu zaprosio u siječnju ove godine, a u ožujku se planirao preseliti u Argentinu. Međutim, pandemija koronavirusa poremetila mu je planove.

Zbog zatvorenih granica, Scott nije mogao dobiti dopuštenje za preseljenje.  Njih dvoje odlučili su se tako na virtualno vjenčanje kako bi Scott dobio vizu i kako bi konačno mogli biti zajedno.

Svoje „pravo“ vjenčanje par planira u svibnju sljedeće godine. Naravno, u slučaju da mjere kolko-tolko popuste.

Želimo mnogo sreće i ljubavi novopečenim supružnicima, a tebe jedva čekamo izvijestiti kako je izgledalo njihovo „pravo“ vjenčanje. 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se