Inspiriraj se ovim idejama fotografija za ljetno vjenčanje

inspiriraj se ovim ljetnim fotografijama

Sigurno si barem jednom pomislila kako bi bilo divno udati se ljeti. Sunce, prekrasno zelenilo, velik izbor cvijeća i bilja samo su neki od razloga za proslavu tvog čarobnog dana baš tada.

No mnogim mladenkama zbog straha od velikih vrućina ljetno vjenčanje ostaje samo san pa se najčešće ipak odlučuju za proljetno ili jesensko vjenčanje.

Ali ti si sa svojim dragim odlučila da je ljeto savršeno vrijeme za proslavu vaše ljubavi?

Zato smo ti pripremile nekoliko vrijednih savjeta i ideja kako iskoristiti ljeto za stvaranje bajkovitih uspomena s vašeg vjenčanja.

Savršene fotografije uz obalu mora ili rijeke

Kada je riječ o ljetnom vjenčanju, prva asocijacija jesu fotografije na plaži, uz obalu mora. Ako se vjenčanje odvija negdje u blizini mora ili rijeke, ne propusti iskoristiti tu ljepotu prirode.

Pijesak, voda i sunce odlični su suradnici u izradi nevjerojatnih vjenčanih fotografija!

How To Say I Do On The Perfect White Sand Beach In The Caribbean
zvor: weddingchicks.com
Izvor fotografije: graceloveslace.com.au

Ne brini ako u blizini nema pješčane plaže. I fotografije na kamenitim plažama mogu biti fantastične! Koju god pozu odabrali, s ovakvom pozadinom jednostavno ne možete pogriješiti.

Izvor fotografije: kellieraestudio.com
Izvor fotografije: kellieraestudio.com
Izvor fotografije: kellieraestudio.com

Fotografije uz slapove ili u čamcu – OO DA!

Ako si te sreće da se u vašoj blizini nalaze slapovi, ne vidimo razlog da ne iskoristiš i tu mogućnost. Osim što ćete stvoriti zaista divne uspomene, slapovi će vam omogućiti i malo osvježenje tog vrućeg ljetnog dana.

Izvor gotografije: Rivkah Photography

U posljednje vrijeme vrlo su popularne i fotografije mladenaca u čamcu koje su najčešće fotografirane dronom. Što ti kažeš na tu ideju?

Fotografija: Saje Photography

Iskoristi ljepotu šume i polje suncokreta

Ako ti ništa slično nije u blizini dostupno, znamo što sigurno jest – šuma! Otiđi sa svojim dragim u šetnju i pronađite mjesta na kojima smatrate da bi mogle nastati najljepše fotografije. A zatim se bezbrižno prepustite u ruke stručnjaka.

Jan-Tim-Cannon-Beach-wedding-photographer058.jpg
Izvor fotografije: karinamaks.com

Jesi li znala da suncokreti cvjetaju u ljetno doba? Ili lavanda?

To je odlična prilika da iskoristite polje suncokreta ili lavande za stvaranje vaših bajkovitih vjenčanih fotografija.

Izvor fotografije: ruffledblog.com

P.S. Budući da u ljeti zaista cvjeta raznoliko cvijeće i bilje, ne zaboravi da divne fotografije mogu nastati i samo ispred nekog grmlja cvijeća ili pak cvjetnog luka.

Izvor fotografije: IG theweddingblissthailand

I, jesi li pronašla inspiraciju među ovim fotografijama? Želiš li, slobodno podijeli s nama najljepšu fotografiju s tvog ljetnog vjenčanja.

Izvor naslovne fotografije: Freepik.com

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se