5 kreativnih ideja za bacanje podvezice

bacanje-podvezice-ideje

Prisustvovao si na brojnim vjenčanjima i na svakom od njih običaj bacanja podvezice bio je isti. Mladoženja se zavukao pod mladenkinu vjenčanicu, izvukao podvezicu i bacio je svim neoženjenim muškarcima. Onaj koji je uhvatio podvezicu, otplesao je ples s djevojkom koja je uhvatila vjenčani buket.

No ti želiš imati vjenčanje kojeg će se svi s radošću sjećati pa razmišljaš o tome da bacanje podvezice učiniš na nešto drukčiji, kreativniji način?

Odlično, jer smo ti upravo pripremile nekoliko ideja pomoću kojih ćete se svi sjajno zabaviti i stvoriti uspomene za sva vremena. 😊

Bušenje balona u kojem se nalazi podvezica

Pripremi jedan veliki balon i u njega stavi puno malih balona. Podvezicu stavi u jedan od tih manjih balona, a veliki balon neka visi sa stropa. Pozovi sve neoženjene muškarce da dođu na plesni podij i oko tebe plešu u ritmu glazbe.

U jednom trenutku probuši balon i zabava može početi! Mali baloni past će na pod, a na muškarcima je da u jednom od balona nađu podvezicu. Onaj koji probuši balon s podvezicom i uhvati je, taj je dobiva.

bacanje-podvezice

Izvor: thegartergirl.com

Ples sa hula-hup obručima

Pripremi hula-hup obruče i pozovi muškarce na plesni podij. Svakome od njih podijeli po jedan hula-hup i daj im nekoliko minuta da ga isprobaju uz ritmu glazbe.

Neka bend ili DJ započne svirati neku brzu pjesmu, a na muškarcima je da što duže vrte hula-hup bez da ima padne na pod. Onaj koji najduže održi svoj hula-hup oko struka, osvaja podvezicu.

Ako smatraš da bi ovaj izazov mogao biti prelagan, neka svira nekoliko pjesama različitih ritmova (prvo malo brže, zatim sporije pa opet brže), a muškarci neka vrte obruče u ritmu tih pjesama.

Zvuči veoma zabavno, zar ne? 😀

Zamijenite bacanje podvezica s bacanjem buketa

Tko kaže da isključivo djevojke moraju bacati buket, a muškarci podvezicu? Zašto ne biste zamijenili uloge?

Ti baci vjenčani buket djevojkama, a tvoja draga podvezicu muškarcima. To će biti zaista zabavno, ali i vrlo originalno. 😊

Bacanje kutije s podvezicom

Umjesto klasičnog bacanja podvezice, pripremi malu kutiju i u nju stavi nekoliko smiješnih stvari, primjerice, ženske gaće, zečje uši, papuče i podvezicu. Baci kutiju i onaj koji je uhvati mora to odjenuti i otplesati ples s djevojkom koja je uhvatila buket. Vjerujemo kako će se svi dobro nasmijati i zabaviti.

Još jedna zanimljiva ideja je da pripremiš 3 kutijice. U jednu stavi podvezicu, druga neka bude prazna, a u treću stavi papirić na kojem piše koju bocu žestokog pića dobiva onaj koji je uhvati.

ideje-bacanje-podvezice

Izvor: emilyriggsbridal.com

Pozovite odabrane parove na plesni podij

Ovo je ideja s kojom možete ti i tvoja draga povezati bacanje podvezice i buketa. Pozovite parove koje želite na plesni podij.

Muškarcima podijelite crvene ruže i izazovite ih da sa svojim partnericama otplešu tango. Nakon tanga neka svira neka življa pjesma, a onda odaberite par koji je najbolje otplesao i njima predajte buket i podvezicu.

I, koja ti se ideja najviše sviđa? 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se