Što obuti na vjenčanje: klasične muške cipele ili tenisice?

tenisice-ili-cipele-vjencanje

Izbor muškog odijela je mnogima naporan sam po sebi jer većina muškaraca ipak nosi svečana odijela samo u rijetkim situacijama. I zato smo već pisale o tome kako se odjenuti za svadbu i predstavile ti 5 trgovina za kvalitetna muška odijela, a naučile smo te i kako svezati kravatu, ako si ipak odustao od neodoljivih leptir mašni.  

No, znaš i sam da je uz odijelo jednako važno odabrati i kvalitetne cipele za svadbu. Iako muške svečane cipele možeš pronaći na tržištu u raznim bojama i dizajnima, možda jednostavno nisi jedan od tih klasičnih muškaraca i nošenje cipela bi radije izbjegnuo.

Ako trebaš argument kako svojoj dragoj pojasniti da bi radije na svadbu u tenisicama, šapnut ćemo ti da se i sve više mladenki odlučuje za cipele bez pete ili tenisice.

Prije negoli ipak daš svoj konačni sud, odnosno prije negoli se odlučiš jesi li više za tenisice ili svadbene cipele, u nastavku ćemo ti pokazati nekoliko modnih kombinacija.

Spreman?

Svadbeno odijelo i klasične muške cipele

U slučaju da si ljubitelj klasičnih muških cipela, vjerujemo da već imaš poprilično iskustva u svečanom odijevanju te ćeš bez problema pronaći i svoju svadbenu kombinaciju.

muske-zelene-cipele
Izvor: https://i.pinimg.com/
klasicne-smede-cipele-vjencanje
Izvor: http://hashtagsandhandbags.com/
klasicne-cipele-saljive-carape

Ako pak si jedan od onih momaka kojeg draga tjera na to da na vašoj svadbi nosiš klasične cipele, imamo rješenje za teme – odjeni vesele čarape. Želiš li da tvoj styling bude upečatljiv, onda vesele čarape pokloni svom kumu i prijateljima te ih zajedno odjenite na svadbu.

Vjenčano odijelo i tenisice

No ako nikako ne možeš doći na kraj s idejom da obuješ vjenčane cipele, onda ti ne preostaje ništa drugo, već na vjenčano odijelo skombinirati tenisice.

musko-vjencano-odijelo-tenisice
Izvor: https://www.fashionbeans.com/

Tenisice također dolaze u različitim bojama, dizajnima i materijalima pa vjerujemo da ti odabir tenisica neće ipak predstavljati tolike probleme kao što mi možda na početku mislio.

Svakako, s tobom dijelimo i nekoliko kombinacija odijela i tenisica, a na tebi je da izabereš modnu kombinaciju u kojoj ćeš se najugodnije osjećati, jer neće ti nitko na kraju zamjeriti, ovo je ipak tvoj dan.

vans-cipele-vjencanje
tenisice-na-vjencanju
Izvor: https://whimsicalwonderlandweddings.com/