Poslovanje vam je pogođeno koronavirusom? Javite nam se za besplatnu reklamu

besplatna-reklama-koronavirus

Imate poduzeće koje nudi proizvode za vjenčanje, ali vam je poslovanje stalo ili drastično smanjeno zbog situacije s koronavirusom? Javite nam se i dogovorite s nama besplatnu reklamu!

U okolnostima u kojima smo se svi pronašli gotovo preko noći, nikome nije lako. Krizna situacija pogodila nas je sve. Dok su neke buduće mladenke već bile prisiljene otkazati svoje vjenčanje u ožujku i travnju, vjerojatno i u svibnju, one koje su vjenčanje planirale nakon svibnja, također grizu nokte. Svi se pitamo dokle će ova situacija trajati, a odgovor je nažalost teško predvidjeti.

Ipak, mi svim budućim mladenkama želimo da unatoč ovim okolnostima nastave s planiranjem svog vjenčanja i zato pozivamo sva mikro i mala poduzeća iz Republike Hrvatske koja se bave prodajom proizvoda za vjenčanja da nam se jave za besplatnu reklamu.

Jer Internet prodaja je i dalje dozvoljena ;).

Kako si osigurati besplatnu reklamu u doba koronavirusa?

Sve zainteresirane molimo da nam se sa svojom pričom te likom na web i/ili Facebook stranicu jave na marketing@princeza.hr, nakon čega ćemo svakog pojedinačno kontaktirati za više informacija.

Svako poduzeće (obrt, paušalni obrt, j.d.o.o., d.o.o.) koje nam se javi od danas pa sve do 15.4.2020. promovira ćemo s jednim člankom na portalu Princeza.hr. Članke ćemo objavljivati redoslijedom kako ćemo zaprimati vaše e-mailove.

Što reći za kraj?
Držimo se skupa jer jedino istinskim zajedništvom možemo pobijediti pandemiju te nastaviti sa svojim životima kako smo ih isplanirali. Dignite glavu gore i dijelite međusobno optimizam, jer – i to će proći :).