Savjeti za snažnije polovice: Kako se odjenuti na svadbu?

savjeti-za-snaznije-polovice

Cijelo vrijeme pišemo o haljinama i štiklama, kao da smo zaboravile na jači spol. Dečki, nismo zaboravile jer su mladoženje jednako važni kao i naše mladenke. Pitaš li se kako se odjenuti na svadbu, mi znamo 😊. Zato smo u nastavku i popisale nekoliko važnih savjeta koji će ti pomoći kreirati zavidan svadbeni outfit.

Sve što trebaš znati o svadbenom odijevanju

Prema bontonu, na vjenčanju se ne nosi crna kravata osim kada nosiš smoking. Odabereš li crno odijelo i bijelu košulju, kravata u boji začinit će cjelokupni izgled samo tako. Ako pak jednostavno nisi tip za kravate, odijelo s košuljom bez kravate ili s leptir mašnom izgledat će jednako dobro.

Ispod smokinga kombiniraj isključivo bijelu košulju, dok ispod svakog drugog odijela možeš birati košulje u boji.

U širokom luku izbjegavaj one materijale odijela koji se gužvaju. Vjeruj nam, ne želiš izgledati zgužvano na ama baš svakoj vjenčanoj fotografiji. Ipak su to uspomene koje ćeš pamtiti vječno, zar ne? Zato za svoje vjenčanje odaberi tvid koji se nosi ove sezone.

Kod odabira sakoa ili košulje pripazi na odgovarajuću dužinu rukava. Vodi se onom da rukav sakoa otkriva samo polovinu, odnosno 2 do 4 cm manžete tvoje košulje te da odabrana košulja ne bude vrećasta, već prati linije tvog tijela 😁.

Što pak se tiče dužine hlača, imaj na umu da one ne budu kraće od početka cipela, a duže od početka potpetice na cipeli.

snažnije-polovice
Izvor: patyrns.com

Čarape kombiniraj s bojom hlača ili cipela. Također, preporučujemo ti uskladiti remen hlača i cipela, dok rupčić i kravata ne bi trebali biti u istoj boji. No prilikom usklađivanja remena hlača i cipela moraš znati kako crnom odijelu nikako ne odgovara smeđi remen te smeđe cipele. U svakom slučaju poigraj se bojama i stilovima!

Što pak se tiče modela odjeće za mladoženje, a većinom su to odijela, apsolutni must have je slim fit. Dakle, slim fit od glave do pete. Uske košulje, sakoi i usko krojene hlače će istaknuti mišiće mladoženje zbog čega ćeš izgledati neodoljivo.

Svakako obrati pažnju i na detalje pa uskladi outfite mladoženje i djevera. Trend je da ne budu identični pingvini u smokinzima, već da se proteže jedan do dva detalja u svim outfitima. To može biti pojas, boja košulje ili kravate/mašne.

Ono što ipak trebaš ostaviti u 2018-oj su tenisice uz odijelo, nekad trend, a danas je ipak past tense.

Za kraj, vodi se onom da se u odabranom odijelu osjećaš udobno, odnosno da bez problema možeš sjesti i sagnuti se, a ne da te ono steže ili čak puca tijekom prvog plesa.

Uz sve navedeno jači će spol izgledati muževno i zgodno. Iz tog razloga mali podsjetnik: Pažnja djevojke, mladoženje su zauzeti! 😉