Top 5 trgovina za kvalitetna muška odijela

kvalitetna-muska-odijela

Ovog puta odlučile smo priskočiti u pomoć svim pripadnicima muškog spola!

U nadi da ti olakšamo odabir elegantnog i profinjenog vjenčanog odijela, izdvajamo top 5 trgovina u kojima ćeš pronaći odijelo po svojoj mjeri.

Obrati pozornost jer krećemo!

Galileo

Galileo je poznati hrvatski brend koji djeluje od 2002. godine. U ponudi ovog brenda nalazi sve što jedan muškarac treba za dan svog vjenčanja. Dakle, osim muških odijela, u Galileu možeš nabaviti i cipele, čarape, manžete, kravate i leptir mašne, sat, remen pa čak i naočale.

Galileo odijela visoke su kvalitete, jedinstvenog dizajna, odišu elegancijom i dodatno naglašavaju muževnost. U Hrvatskoj, Galileo odijela moguće je nabaviti na čak 37 prodajnih mjesta, a izvan Hrvatske Galileo poslovnice nalaze se u Sloveniji, Srbiji te u Slovačkoj.

Varteks

Varteks je hrvatski brend poznat po proizvodnji i prodaji muške i ženske odjeće, a osnovan je davne 1918. godine. Kako smo ovdje posvećene isključivo muškim odijelima moramo napomenuti da Varteksova odijela predstavljaju simbol lijepe i glamurozne odjeće.

Varteks nudi i uslugu šivanja po mjeri – Tailor made by Varteks, pa tako klijent može samostalno odabrati željeni kroj i tkaninu i u konačnici dobiti jedinstveno i personalizirano odijelo.

U proizvodnji odijela korištene su tkanine najpoznatijih talijanskih proizvođača kao što su Loro Piana, Paulo de Oliveira, Angelico, Marzotto te mnogih drugih. Osim u Hrvatskoj, Varteks odijela dostupna su i u Bosni i Hercegovini.

Perrin

Perrin je hrvatski brend svečanih muških odijela koja prate svjetske trendove, a čije su cijene prilagođene hrvatskom tržištu.

Perrin odijela izrađena su od kvalitetnih materijala talijanskih proizvođača kao što su Cerruti, E Zegna, Loro Piana re Reda. Modeli odijela dostupni su u modnom salonu Perrin, na adresi Gundulićeva ul. 3, Zagreb.

Martin Arbanas

Martin Arbanas hrvatska je modna kuća osnovana 1974. godine. Glasi za vodeću modnu tvrtku specijaliziranu za mušku modu. U Martin Arbanas kolekciji muških svečanih odijela prevladavaju klasična odijela vrhunskih tkanina te profinjenih detalja.

Elegantna odijela iz istoimene kolekcije dostupna su na četiri lokacije diljem Hrvatske. Dakle, u Zagrebu, Zadru, Rijeci i Splitu.

Gallotti

Još jedna modna kuća u kojoj budući mladenci mogu potražiti svoja vjenčana odijela je i Gallotti. Modna kuća je osnovana 2014. godine, a nalazi se na području Međimurja, odnosno na adresi Kralja Tomislava 7, Čakovec.

Sada kada znaš trgovine s odijelima, brzo u potragu za njima! 🙂

Izvor naslovne fotografije: Canva