Top 5 trgovina za kvalitetna muška odijela

kvalitetna-muska-odijela

Ovog puta odlučile smo priskočiti u pomoć svim pripadnicima muškog spola!

U nadi da ti olakšamo odabir elegantnog i profinjenog vjenčanog odijela, izdvajamo top 5 trgovina u kojima ćeš pronaći odijelo po svojoj mjeri.

Obrati pozornost jer krećemo!

Galileo

Galileo je poznati hrvatski brend koji djeluje od 2002. godine. U ponudi ovog brenda nalazi sve što jedan muškarac treba za dan svog vjenčanja. Dakle, osim muških odijela, u Galileu možeš nabaviti i cipele, čarape, manžete, kravate i leptir mašne, sat, remen pa čak i naočale.

Galileo odijela visoke su kvalitete, jedinstvenog dizajna, odišu elegancijom i dodatno naglašavaju muževnost. U Hrvatskoj, Galileo odijela moguće je nabaviti na čak 37 prodajnih mjesta, a izvan Hrvatske Galileo poslovnice nalaze se u Sloveniji, Srbiji te u Slovačkoj.

Varteks

Varteks je hrvatski brend poznat po proizvodnji i prodaji muške i ženske odjeće, a osnovan je davne 1918. godine. Kako smo ovdje posvećene isključivo muškim odijelima moramo napomenuti da Varteksova odijela predstavljaju simbol lijepe i glamurozne odjeće.

Varteks nudi i uslugu šivanja po mjeri – Tailor made by Varteks, pa tako klijent može samostalno odabrati željeni kroj i tkaninu i u konačnici dobiti jedinstveno i personalizirano odijelo.

U proizvodnji odijela korištene su tkanine najpoznatijih talijanskih proizvođača kao što su Loro Piana, Paulo de Oliveira, Angelico, Marzotto te mnogih drugih. Osim u Hrvatskoj, Varteks odijela dostupna su i u Bosni i Hercegovini.

Perrin

Perrin je hrvatski brend svečanih muških odijela koja prate svjetske trendove, a čije su cijene prilagođene hrvatskom tržištu.

Perrin odijela izrađena su od kvalitetnih materijala talijanskih proizvođača kao što su Cerruti, E Zegna, Loro Piana re Reda. Modeli odijela dostupni su u modnom salonu Perrin, na adresi Gundulićeva ul. 3, Zagreb.

Martin Arbanas

Martin Arbanas hrvatska je modna kuća osnovana 1974. godine. Glasi za vodeću modnu tvrtku specijaliziranu za mušku modu. U Martin Arbanas kolekciji muških svečanih odijela prevladavaju klasična odijela vrhunskih tkanina te profinjenih detalja.

Elegantna odijela iz istoimene kolekcije dostupna su na četiri lokacije diljem Hrvatske. Dakle, u Zagrebu, Zadru, Rijeci i Splitu.

Gallotti

Još jedna modna kuća u kojoj budući mladenci mogu potražiti svoja vjenčana odijela je i Gallotti. Modna kuća je osnovana 2014. godine, a nalazi se na području Međimurja, odnosno na adresi Kralja Tomislava 7, Čakovec.

Sada kada znaš trgovine s odijelima, brzo u potragu za njima! 🙂

Izvor naslovne fotografije: Canva

Share on facebook
Share on whatsapp
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se