Cvjetni zidovi kao savršena pozadina za fotografiranje

cvjetni-zidovi-pozadina-za-fotografiranje

Sigurno si čula za onu izreku da iza svakog uspješnog muškarca stoji uspješna žena. Kada bi pitale pripadnice nježnog spola je li to točno, priznajte da bi se većina složila s nama.

No pustimo sad uspješne muškarce i žene i okrenimo se vjenčanjima. Zanima nas znaš li odgovor na naše sljedeće pitanje koje glasi: Što to stoji iza svakog dobrog vjenčanja? Hmm, vjerovala ili ne, odgovor se krije u trajnim uspomenama iliti fantastičnim fotkama. No kako bi uistinu imala prekrasne fotografije, potrebna je i dobra pozadina.

Upravo cvjetni zidovi na vjenčanjima postaju sve veći trend koji, kako uzvanike, tako i mladence osvajaju na prvu. Zašto onda i ti i dragi ne bi zablistali ispred jedne cvjetne pozadine?

Odmah smo ubacile u petu u nadi da ti čim-čim prije prezentiramo wow cvjetne pozadine.

Spremna?

Inspiracija za cvjetne zidove

Da ne duljimo, evo i inspiracije koju možeš ukomponirati u svoje vjenčanje.

cvijetni-zid-vjencanje
Izvor fotografije: canva
cvijetni-zid-vjencanje
Izvor fotografije: canva
cvijetni-zid-vjencanje
Izvor fotografije: canva
cvijetni-zid-vjencanje
Izvor fotografije: canva

Kako ne bi ostale samo na ovim uistinu predivnim inspirativnim slikama saznale smo gdje ih možeš nabaviti u Hrvatskoj. Dakle, cvjetni zidovi dostupni su u: Paulina dizajn wedding, Letizia, I Do Weddings, a izrađuju ih i dvije djevojke, točnije Valentina Hernečić i Damira Tomšić, koje se kriju iza naziva Zidarke.

P.S: Cvjetni zidovi savršeno će se uklopiti u svako godišnje doba, bilo radi li se o otvorenom ili zatvorenom vjenčanju.

Izvor naslovne fotografije: Canva