Ovaj detalj na muškom sakou čisti je dokaz da sitnice čine razliku

manzete

Možda misliš da mladoženja treba odabrati samo odijelo za veliki dan, ali to znači da si zaboravio na jedan mali, ali ključni detalj: vjenčane manžete. Baš poput savršenog para tregera ili nove kravate, manžete su neophodan dodatak za mladoženju koji nosi smoking ili odijelo. Osim toga, set manžeta, bez obzira na stil, traje cijeli život pa je kvalitetan par definitivno vrijedan ulaganja, a s njima ćeš izgledati markantnije. Savršene su one koje će odgovarati tvojem stilu – bilo da je to klasičan, neobičan, moderan ili minimalistički par manžeta.

Pritisak da izgledaš najbolje na dan vjenčanja, prisutan je cijelo vrijeme od organizacije do ceremonije. Iako je fokus često na mladenki, mladoženjin stil jednako je važan za cjelokupnu sliku! To je i njegov veliki dan, a tradicija “nešto novo” ne bi trebala biti rezervirana samo za mladenke. Tražiš idealan personaliziran dodatak koji će ti dati dozu markantnosti

Bilo da se radi o odabiru manžete u omiljenoj boji ili s ugraviranim važnim datumom (poput datuma vašeg vjenčanja), one mogu cijeli tvoj izgled podignuti u trenu. Osim toga, one se mogu nositi na otmjenim događajima u kombinaciji s odijelom i kravatom ili samo kao dodatak za poslovni stajling. U nastavku smo samo za tebe odabrale klasične, ali i unikatne manžete.

Za minimaliste

Ništa ne govori jednostavno i sofisticirano kao elegantna manžeta. Sa svojim minimalističkim oblikom, ovo je savršen izbor za modernog mladoženju koji želi upotpuniti svoje odijelo ili smoking za dan vjenčanja.

minimalističke-manžete-vjenčanje
Izvor fotografije: cufflinksgifthub.co.uk

Za klasičare

Budimo iskreni – sve je bolje kad je personalizirano! Možeš ugravirati svoje inicijale na zlatne ili srebrne manžete za jedinstven izgled. Razmišljaš o kombiniranju svojih inicijala s inicijalima partnerice kako bi proslavio nadolazeći brak? Izvrstan način za iskazivanje romantike.

manžete-vjenčanje
Izvor fotografije: Canva

Za bezvremenski stil

Ovaj svadbeni set manžeta može podignuti bilo koje odijelo ili smoking, a klasične crne pristaju uz svaki stil.

crne-manžete-vjenčanje
Izvor fotografije: 100layercake.com

Za modno osviještene 

Tko kaže da mladoženja ne može ući u tradiciju “nečega plavog”? Ovaj par manžeta sve je samo ne dosadan i savršena je formula za sjajnu kombinaciju s bijelom košuljom.

plave-manžete-vjenčanje
Izvor fotografije: otaa.com

Za odvažne

Do sada smo već utvrdili da se vjenčanje svodi na detalje. A ovaj par manžeta s kristalima zasigurno će privući pažnju.

kristalne-manžete-vjenčanje
Izvor fotografije: Canva

Za zaljubljene

Zapamti, nisi ograničen samo na svoje inicijale. Možeš ugravirati datum vjenčanja, koordinate vašeg posebnog mjesta, posebnu poruku ili ime partnerice. Ideja ima bezbroj.

personalizirane-manžete-vjenčanje
Izvor fotografije: marthastewart.com

Za romantičare

Postoji li nešto romantičnije od ovih vintage manžeta? 

vintage-manžete-vjenčanje
Izvor fotografije: etsy.com

Jednostavno, ali sa stilom

Zašto ugravirati svoje inicijale na manžete kada možeš odabrati između jednog, dva, tri ili četiri srebrna ili zlatna slova za vrhunski personalizirani dodatak.

personalizirane-manžete-vjenčanje
Izvor fotografije: weddingsinhouston.com

Biseri nisu samo za mladenku! 

Nemoj se bojati nositi ovaj bezvremenski dragi kamen. Sofisticiran je, ali i vrlo neočekivan — što više možeš tražiti? A možeš se uskladiti sa svojom budućom suprugom.

biserne-manžete-vjenčanje
Izvor fotografije: 1stdibs.com

Za one koji traže nešto posebno

Ako tražiš nešto uistinu jedinstveno, personalizirana manžeta savršen je izbor za tebe.

personalizirane-manžete-vjenčanje
Izvor fotografije: gamestop.com

Poruka od srca

Ove personalizirane manžete savršen su poklon za mladoženju od buduće supruge. Jedna glasi “ti si moja osoba”, a na drugoj je ispisano ime buduće supruge. Možeš ugravirati i koordinate mjesta gdje ste se prvi put sreli, zaručili ili održali ceremoniju.

personalizirane-manžete-vjenčanje
Izvor fotografije: etsy.com

Izvor naslovne fotografije: Faruk Tokluoğlu from Pexels

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se