I Do Weddings predstavio jedinstveni način kako uklopiti ‘nešto plavo’ na vjenčanju!

i-do-wedding-nesto-plavo

Zagrebački salon vjenčanica “I Do Weddings” ima sjajne načine kako mladenkama ponuditi nezaboravno iskustvo pronalaska vjenčanice, a njihova najnovija ideja nas je oduševila! 😊

Nešto staro, nešto novo, nešto posuđeno i nešto plavo

Mladenke će odsada na unutrašnjosti vjenčanice koju kupe ili iznajme, dobiti sitan ušiveni detalj plave mašnice koji će na njihovom bridal look-u predstavljati “nešto plavo”. Ovaj stari običaj nošenja plave boje na dan vjenčanja potječe još iz viktorijanskog vremena, a većina mladenki uživa u ovakvim tradicionalnim dodacima koji pružaju osobno zadovoljstvo.

plavi-detalj-vjencanje

Izvor fotografije: Privatna arhiva I Do Weddings

Vlasnica salona Jasna Matok kaže kako je do ove ideje došla kroz osluškivanje mladenki i njihove ljubavi prema detaljima koji upotpunjuju vjenčani izgled, kao i poštivanje tradicije starih običaja.

“Stalno tražimo načine kako mladenkama ponuditi nešto više u cjelokupnom iskustvu pronalaska vjenčanice te smo uvođenjem ovog slatkog dodatka uspjele postići to da se svaka mladenka osjeća kao u filmu.”

i-do-weddings-vjencanica

Izvor fotografije: Privatna arhiva I Do Weddings

Plava mašnica mladenkama ostaje kao uspomena na vjenčanje

Mladenke koje kupe vjenčanicu, ovaj lijepi dodatak sačuvat će zajedno s vjenčanicom, dok će mladenke koje se odluče na najam, mašnicu iz vjenčanice zadržati kao lijepo upakiranu uspomenu koja će ih sjećati na čaroban dan njihovog vjenčanja.

Naravno, plavi detalj može biti i vidljiv, pa se tako u salonu nudi i opcija postavljanja mašnice na vanjski dio vjenčanice. Bilo da želite plavu mašnicu sačuvati za sebe kao vašu malu tajnu ili ju ponosno pokazati kao dio vjenčanog look-a, stručan I Do Weddings team bit će podrška svim mladenkama u ispunjenju njihovih snova.

Izvor naslovne fotografije: Privatna arhiva I Do Weddings

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se