Kako personalizirati svoje vjenčano odijelo?

Kako personalizirati svoje vjenčano odijelo?

Baš kao i tvoja draga, i ti želiš izgledati najbolje što možeš na dan svog vjenčanja, zar ne?

Želiš nešto što će te učiniti posebnim, nešto što se ne viđa tako često? Naš savjet glasi: personaliziraj svoje vjenčano odijelo! Kako? Lako! Slijedi naše savjete. 😊

Odijelo po mjeri

Ne postoji bolji način za personalizaciju od vjenčanog odijela po mjeri. Takvo odijelo, ne samo da će ti savršeno pristajati, već ćeš (u suradnji s krojačem) lakše dodati i neke druge personalizirane detalje.

Personalizirana podstava

Dodaj posebnu podstavu u svoj sako. Neka podstava bude usklađena s bojom vjenčanja, tvojom omiljenom bojom ili omiljenom bojom tvoje drage. Možda voliš neki poseban uzorak? Stavi njega. Još jedna opcija je da na unutarnju stranu sakoa staviš vaše inicijale i/ili datum vjenčanja. Možda koju divnu porukicu. Izbor je tvoj.

Personalizirani ovratnik

Misliš da smo ispucali sve ideje? Ni približno! Personaliziraj ovratnik svog vjenčanog odijela. Dodaj svoje ime ili datum vjenčanja, kratku izreku. Što god ti srce zaželi. 😊

personalizirano-vjencano-odijelo
Izvor fotografije: marthastewart.com

Personalizirana kravata

Planiraš nositi kravatu? I nju možeš personalizirati! Na poleđinu kravate stavi citat ili poruku tvoje drage. Zahvaljujući personaliziranoj kravati nastat će zaista divne uspomene.

personalizirana-kravata
Izvor fotografije: brides.com

Personalizirane čarape

Tko kaže da čarape ne mogu biti personalizirane! Itekako mogu. Stavi na čarape datum vjenčanja ili vaša imena, nadimke… Što god želiš! Ako si veseo i ležeran tip, možeš odjenuti šarene čarape. Neka i tvoj vjenčani kum odjene iste čarape, kao i ostali prijatelji. Rezultat? Simpatične uspomene kojih ćete se sjećati dokle god ste živi!

Personalizirane cipele

Mokasinke su osvojile modni, ali i svadbeni svijet. Velik broj muškaraca za dan vjenčanja bira upravo mokasinke. Ako si i ti jedan od njih, predlažemo ti da ih personaliziraš. Kako? Prvim slovom svog imena i imena svoje drage. Recimo, P&K. Gdje? Na vrhovima mokasinki.

personalizirane-cipele-vjencanje
Izvor fotografije: brides.com

No, čak i ako ćeš odjenuti klasične kožne cipele, možeš ih personalizirati. Ugraviraj na potplatu detalje koje ti znače, poput vaših imena, datuma vjenčanja, ljubavnog stiha ili što god ti je srcu drago.

Izvor naslovne fotografije: Canva

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se