12 chic vjenčanih ukrasa za kosu ljepših i od cvjetnih kruna

vjencanje-kruna-za-kosu

Ako si u potrazi za savršenim ukrasom za kosu ili pokrivalom za glavu, onda je ovo članak za tebe. Klasični veo uvijek će izgledati prekrasno i dati ti dozu elegancije, ali ako si se odlučila za nešto netradicionalno, chic ukras za kosu će apsolutno podignuti tvoj svadbeni look. Uostalom, postoje slučajevi u kojima tradicionalni, dugi veo ne pristaje – posebno ako si se odlučila za intimnu ili građansku ceremoniju. 

U svoj vjenčani izgleda možeš savršeno uklopiti šešir, traku za kosu s kristalima ili veliki rajf s biserima, kao i kombinirati broševe, ukosnice svilenih cvjetova i još mnogo toga, a da ne izgledaš pretjerano. No uzmi u obzir svoj cjelokupni izgled. 

Velovi i tijare daleko su od jedinog vjenčanog ukrasa. Iako postoji mnogo romantičnih i boho opcija, mi donosimo nekoliko neobičnih ukrasa koji su nas očarali.

Djevojka s bisernom ukosnicom

Ako si ljubiteljica minimalizma, biserna ukosnica savršeno će upotpuniti tvoji izgled. Bilo da si se odlučila za kratku after-party haljinu, romantičnu haljinu od tila ili elegantno svadbeno odijelo, ovaj ćeš ukras moći nositi i nakon vjenčanja.

Veo

Veo za lice djeluje svježe i romantično – s daškom misterije. Kombiniraj ovaj komad s voluminoznom haljinom s lepršavim detaljima. Vjeruj nam, oduzimat ćeš dah.

Zvjezdice u glavi

Odluči se za kristalni ukras koji podsjeća na krunu i unosi sjaj u kosu. 

Elegantna marama 

Za izgled koji je suptilan, ali upečatljiv i elegantan, zamijeni tijaru ili rajf s maramom za glavu. 

Rajf s kristalima 

Odluči se za rajf s kristalićima za izgled koji je jednako prikladan za zabavu kao i elegantnu ceremoniju. Neka on bude tvoje „nešto plavo“.

Izvor: Samantha Gades on Unsplash

Kraljica na jedan dan

Kruna optočena kristalima ili dijamantima pristaje kraljevskom izgledu, a savršen je odabir za vjenčanje u okruženju poput talijanske vile, francuskih dvoraca ili tajnog vrta.

Izvor: Omar Lopez on Unsplash

Bardot elegancija

Neka ti ova vrhunskih ikona stila bude inspiracija. Napola podignutu kosu ukrasi satenskom, svilenom ili lepršavom mašnom. 

’20-e su u modi

Glamurozni turban s perlama od satena i kristalnih ukrasa najbolje pristaje uz haljinu boje šampanjca ili rumenila. Vjeruj nam, Gatsby vibracije zagarantirane! 😊

Perje

Ovim pernatim rajfom postignut ćeš onaj party-efekt u stilu ’20-ih. Dat će ti veseli i šarmantan izgled koji će zasigurno podignuti atmosferu.

„Poštarska“ kapica

Za civilnu ceremoniju ovaj će look biti savršen i netradicionalan. Nosi ovaj komad raspuštene kose ili s modernom, malom punđom na zatiljku. Zaokruži izgled ravnim cipelama ili čizmama i sitnim naušnicama kako bi izbjegla pretjeran izgled.

Odlazak u kapelicu

Odluči se za beretku i francuski chic. Upotpuni izgled klasičnim elegantnim odijelom ili slatkom kratkom haljinom. Taj ćeš look moći nositi i nakon vjenčanja. 

Šešir za odvažne dame

Kombiniraj odijelo sa šeširom koji djeluje elegantno i moderno – i koji će zasigurno biti glavna stvar na vašem medenom mjesecu.

Bez obzira što odabereš – elegantno i moderno pokrivalo za glavu vrhunski je način da upotpuniš svoj vjenčani izgled. 

Izvor naslovne fotografije:

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se