Ovom bojom zimskog vjenčanja žene su ostale oduševljene!

Sve smo mi već kao djevojčice maštale o idealnom vjenčanju, no kad dođe taj trenutak odjednom imaš tisuću različitih vizija i ne znaš odakle početi. Boja bi trebala biti tvoj prvi korak pri organizaciji! Naš je savjet da prvo dobro razmisliš o nijansi koju želiš da prevladava, kako ne bi postigla kontra-efekt.

Iako postoji cijeli spektar različitih boja, mi imamo savršenu nijansu za tebe. Upoznaj Very Peri!

Boja s porukom

Very Peri je dinamična nijansa koja spaja vjernost i nježnost tamnoplave s umirujućom ljubičastom te energijom i vatrenom crvenom. Kreirao ju je tim s Pantone Color Instituta koji već tradicionalno na kraju svake godine otkriva novu nijansu koja će obilježiti nadolazeću godinu. Moramo priznati, nas je očarala. Već na prvi pogled privlačna, nijansa dolazi sa snažnom porukom da prihvatimo ovaj promijenjeni krajolik mogućnosti i prihvatimo novu viziju dok iznova pišemo svoje živote.

Kako uklopiti boju u svoje vjenčanje

Upravo zbog nijanse, ali i poruke, dopusti da tvojim vjenčanjem prevladavaju note ove boje. Vjeruj nam, tim ćeš odabirom postići da tvoje vjenčanje izgleda čarobno!

Pozivnice

Very Peri pruža prekrasnu nijansu i može poslužiti kao podloga za zlatne detalje. Razmisli o zlatnim natpisima, detaljima zlatnih listića ili vlastitom vjenčanom monogramu kao zlatnom voštanom pečatu za dašak luksuza. Ako si sklonija nježnijem izričaju, u nastavku možeš pronaći nekoliko ideja.

pozivnice-za-vjencanje
Izvor fotografije: weddingforward.com
pozivnice-za-vjencanje
Izvor fotografije: weddingforward.com

Prostor

Priguši svjetla za vaš prvi ples i upotrijebi plave i ljubičaste gornje svjetiljke kako biste napravili romantični i topao ugođaj te započeli zabavu u sofisticiranom stilu.

Osim prostora, možeš urediti i kutak za fotografiranje koji je obilježio ovu godinu.

dekoracija-prostora-vjencanje
Izvor fotografije: insideweddings.com

Stol

Kombinacija cvijeća, svijeća, staklenog ili keramičkog posuđa i pribora za jelo može stvoriti savršen ugođaj svadbenog dočeka. Stolnjak u boji s minimalnim ukrasima ili s cvjetnim aranžmanom u središtu, koji si upotpunila s jelovnicima i karticama s imenima gostiju u istoj nijansi, također može oduševiti.

Haljina

Pantoneova boja godine mogla bi potaknuti više dama da učine iskorak za svoj veliki dan. Bez obzira na to jesi li se odlučila za bijelu ili vjenčanicu u boji, uvijek možeš za svoje djeveruše odabrati haljine u toj nijansi.

vjencanica-u-boji
Izvor fotografije: clearweddinginvites.com
haljine-za-djeveruse
Izvor fotografije: lapisdenoiva.com

Buket i cvjetni aranžmani

Ako si se odlučila za dramatičniju kombinaciju, svakako dodaj boju šljive, vina, čička ili kadulje. No ako si sklonija nježnijem izričaju, odaberi osušenu lavandu i suho cvijeće, a možeš im dodati i krem-ruže ili božure i zelenilo za potpuniji izgled buketa.

Mladoženja

Neka i tvoj dragi u svoj izgled unese malo boje! Odijelo ne mora biti isključivo crno. Može se odlučiti za prašnjavo plavu ili svijetlosivu u kombinaciji s Very Peri bojom ili neku svjetliju varijantu odijela.

Ako je klasični tip, može dodati samo jedan detalj u toj boji koji će podignuti cijeli styling.

Slastice

I šećer na kraju – torta i slastice. Mogućnosti su beskonačne, stoga neka slastičar da mašti na volju i prilagodi tortu temi vjenčanja.

Nadamo se da je i tebe očarala kao i nas. A sad se prepusti slatkim mukama planiranja najljepšeg dana vaših života.

Izvor naslovne fotografije: Canva

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se