Tema vjenčanja: lavanda

Tema vjenčanja: lavanda

Uz spomen riječi vjenčanje vežemo nešto romantično, ljubavno i nježno. Stoga je cvijeće jedan od glavnih detalja prilikom dekoriranja svadbenog prostora. Izbor cvijeća je uistinu raznolik, tako da mladenke mogu birati ono cvijeće koje im se uistinu sviđa.

Znamo da su neke od vas strastvene zaljubljenice u lavandu, zato smo baš danas odlučile pisati o modroljubičastoj ljepotici intenzivnog, ali umirujućeg mirisa.

Lavandu kao temu vjenčanja možeš iskoristiti vrlo kreativno, kako za pozivnice, tako i za dekoraciju prostora. Ali i modne dodatke u toj predivnoj boji.

Nekoliko prijedloga pobrojat ćemo u nastavku!

Pozivnice i slike

Za izradu pozivnica možeš koristiti papir koji će biti u boji lavande, dok pak tekst možeš otisnuti u bijeloj boji. Slike koje ćeš nakon službenog dijela darivati uzvanicima vjenčanja isto mogu biti u nijansima lavande. No isto tako lavandu možeš upotrijebiti na prvoj strani pozivnice, bilo kao u obliku printane slike ili pak kitice prave lavande.

pozivnice-za-vjencanje-lavanda
Izvor fotografije: etsy.com

Pokloni za goste

U znak pažnje i zahvalnosti mladenci uglavnom svojim uzvanicima poklanjaju neku sitnicu koja će im ostati kao lijepa uspomena i nakon vjenčanja. Tako na svom vjenčanju s temom lavande za goste vjenčanja možeš pripremiti mirisne jastučiće s vašim imenima i porukom zahvale, malene staklene posudice iz kojih će viriti lavanda te mirisne svijeće od lavande.

pokloni-a-goste-lavanda
Izvor fotografije: etsy.com

Vjenčani buket i cvijeće za svadbeni prostor

Svadbeni buket od cvijeta lavande ili pak kombinacije lavande i nekog drugog cvijeća izgledat će savršeno na jednom ovakvom tematskom vjenčanju!

Zapravo, nježnoljubičastu boju lavande možeš kombinirati uz ruže te ostalo cvijeće. Isto tako, cvjetove lavande možeš koristiti i za dekoraciju prostora. Lijepo će izgledati staviš li na svaki stol nekoliko kitica lavande te ukrasiš li stolice ili sjedala ovim prekrasnim cvijećem.

Reveri i kitice za vjenčanje

Lavanda je savršen izbor za revere i kitice! S njima se možeš i sama poigrati i osmisliti kreacije koje je osmislila tvoja mašta.

reveri-lavanda
Izvor fotografije: guiadominiwedding.com.br

Odabereš li lavandu kao temu svog vjenčanja, svaki put kada ćeš osjetiti miris lavande u tebi će se probuditi svadbene uspomene i sjetit ćeš se tog predivnog dana.

Izvor naslovne fotografije: Canva

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se