Otac Davida Beckhama uplovio u bračnu luku u 72. godini života

Nakon što se 2002. godine razveo od supruge Sandre, Ted Beckham pronašao je sreću u zagrljaju 11 mlađe odvjetnice Hilary Meredith.

Kako doznajemo, par je u vezi od 2019. godine, a već sljedeće godine u ožujku objavili su sretne vijesti – zaruke. No, tada je nastupila pandemija. Vjerojatno su, kao i svi mi, očekivali da će brzo proći, no prošle su već dvije godine i ona još uvijek traje. Zaručnici nisu više htjeli čekati i svoju vezu odlučili okruniti brakom u krugu najmilijih. U nastavku otkrivamo detalje njihova vjenčanja. 😊

Za vjenčanog kuma odabrao sina Davida

Svadbena ceremonija Teda i Hilary održala se protekle subote u londonskoj četvrti Temple. Za tu je posebnu prigodu Ted odjenuo tamnoplavo odijelo, dok je njegova novopečena supruga zablistala u satenskoj haljini boje šampanjca. S velikim osmijesima na licu pozirali su ispred božićnog drvca.

Na iznenađenje mnogih, Ted je za vjenčanog kuma odabrao sina Davida koji je bio zadužen za prstenje i govor na vjenčanju. Koliko je sretan zbog njih, David je otkrio na svom Instagram profilu. U opisu fotografija na kojima nasmiješeno poziraju, napisao je „Prekrasan dan za proslavu vjenčanja mog tate i Hilary. Nevjerojatno je biti na okupu s cijelom obitelji. Ponosan sam što mogu biti uz tatu, kao što je on uvijek bio uz mene. Volim te, tata.”

Predivne djeveruše u predivnim haljinama

Ted i Hilary na svom su vjenčanju imali i djeveruše, svoje kćeri i unuke, koje su zablistale u dugim plavim baršunastim haljinama dubokog V izreza.

Kao što to obično biva, zaljubljeni par je nakon proslave vjenčanja otputovao na medeni mjesec kako bi uživali u zajedničkim trenucima kao suprug i supruga.

Ted i Hilary zaista su dokaz da za ljubav nikad nije kasno, a mi im od srca čestitamo povodom vjenčanja! 😊

Izvor naslovne fotografije: Instagram profil evokedotie

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se