Pale zaruke u obitelji Beckham! Najstariji sin zaprosio kćer poznatog milijardera

beckham zaruke

Izvor naslovne fotografije: Instagram profil Brooklyn Beckham

Na Instagram profilu Brooklyna Beckhama, 21-godišnjeg sina Davida i Victorie Beckham, zasjala je vrlo zanimljiva fotografija. Na njoj Brooklyn i njegova djevojka Nicola Peltz poziraju gledajući zaljubljeno jedno u drugo, dok se na njezinoj ruci jasno nazire – zaručnički prsten!

Brooklyn nije štedio na zaručničkom prstenu

Nakon devet mjeseci veze, Brooklyn je odlučio oženiti svoju četiri godine stariju djevojku. Sretnu vijest oboje su podijelili na društvenim mrežama, a svatko od njih  je u opisu fotografije napisao vrlo dirljivu poruku.

izvor fotografije: Instagram profil Brooklin Beckham

Oduševljenje njihovim zarukama iskazali su mnogi, a posebno Brooklynova majka Victoria koja je također podijelila novost sa svojim Instagram pratiteljima.

Brooklyn nije nimalo štedio na zaručničkom prstenu. Blještavi dijamantni prsten na ruci lijepe Nicole stajao je nevjerojatnih dvjesto tisuća dolara!

Podsjetimo se, Nicola je nakon 5 mjeseci veze došla živjeti kod Brooklyna. Četiri mjeseca njihovog zajedničkog života tako su rezultirale zarukama. 😊

Ljubav prema Nicoli u potpunosti je promijenila Brooklyna

Brooklyn Beckham poznat je javnosti sa svojim prilično burnim ljubavnim životom. Prije nego što je započeo vezu s Nicolom, vrlo je često mijenjao djevojke. Bilo je tu svakakvih veza, i onih kratkih kao i nešto dužih.

Poznato je kako je bio u vezi s glumicama Chloe Moretz i Phoebe Torrance, kanadskom glumicom Natalie Ganzhorn, modelom Hanom Cross te francuskom manekenkom Soniom Ben Ammar.

Čini se kako je u Nicoli sada pronašao sve što je tražio. 😊

Tko je zapravo Nicola Peltz?

Nicola Peltz je mlada američka glumica i jedna od osmero djece milijardera Nelsona Peltza te nekadašnje manekenke Claudie Heffner. Nelson i Claudia zajedno su punih trideset i pet godina, a Nelson ima dvoje djece iz prvog propalog braka.

Izvor fotografije: Instagram profil Nicola Peltz

Koliko je moćna ova obitelj dokazuje i podatak da je nedavno na njihovu večeru došao i Donald Trump. On je Nelsonov dugogodišnji prijatelj.

Vjenčanje vrijedno 4 milijuna funti održat će se sljedeće godine

Kako doznajemo, vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz trebalo bi se održati sljedeće godine. Točnije, trebala bi se održati dva vjenčanja, u Velikoj Britaniji i na Floridi.

Vrijednost vjenčanja procjenjuje se na vrtoglavih 4 milijuna britanskih funti. Nicolin otac već je platio dio troškova, no David i Victoria također žele sudjelovati u podmirenju troškova vjenčanja.

Brooklynovi ljubavni uzori su njegovi bake i djedovi koji su u braku već sedamdeset godina, dok su Nicolini uzori upravo njezini roditelji. Kao što smo već spomenuli, zajedno su u braku trideset i pet godina.

Hoće li i njihova ljubav biti toliko jaka i duga, vidjet ćemo u budućnosti. 😊

Izvor naslovne fotografije: Instagram profil Brooklyn Beckham

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se