Najpopularniji par u svijetu slavnih proslavio 21. godišnjicu braka! Evo kako je izgledalo njihovo vjenčanje

Često svjedočimo brzim zarukama i vjenčanju slavnih osoba, ali i još bržem razvodu braka. No ne i u ovom slučaju. Jedan od najslavnijih parova, David i Victoria Beckham, ove su godine proslavili svoju 21. godišnjicu braka!

Romantične zaruke uz šampanjac

David i Victoria Beckham upoznali su se 1997. godine nakon završetka jedne njegove nogometne utakmice. Oboje su tada bili u prostoriji u kojoj su se okupljali igrači Manchester Uniteda.

Victoria je jednom prilikom izjavila kako ju je tada David očarao svojim ponašanjem. Umjesto da je poput ostalih igrača sjedio za šankom i ispijao pića, on se družio sa svojom obitelji.

U to vrijeme još nisu bile popularne društvene mreže pa je David Victoriu pitao za broj na koji bi je kasnije mogao kontaktirati. Ona mu ga je u trenu napisala na avionsku kartu London-Manchester koju još i danas čuva.

U siječnju 1998. godine, nakon deset mjeseci veze, David je zaprosio Victoriu. Bile su to vrlo romantične zaruke – uživali su u zajedničkim trenucima, naručili u sobu večeru i šampanjac i u jednom je trenutku David izvadio zaručnički prsten i kleknuo.

Vjenčanje Davida i Victorie Beckham stajalo je nevjerojatnih milijun funti

David i Victoria Beckham vjenčali su se 4. srpnja 1999. godine u dvorcu Luttrellstown u Irskoj. Bilo je to jedno od medijski najpraćenijih vjenčanja. U tom je razdoblju njihov prvi sin Brooklyn imao već četiri mjeseci.

Vjenčanicu od satena u boji šampanjca dizajnirala je poznata modna dizajnerica Vera Wang. Njena se vrijednost procjenjuje na vrtoglavih 100 000 dolara, a svrstava se među top celebrity vjenčanica ikad.

Kako je vjenčanica bila bez naramenica, Victoria je iskoristila priliku i stavila ogrlicu s velikim križem. To je u ono vrijeme ujedno bio i njen zaštitni znak.

Ljubav koja je preživjela mnogo uspona i padova

Brak Victorie i Davida Beckhama susreo se s mnogim kušnjama, no dokazali su kako njihova ljubav pobjeđuje sve! Iako se nekoliko puta pisalo o njihovom razvodu zbog Davidove navodne nevjere, par je oštro negirao takve informacije.

Da su i nakon 21. godinu sretni kao i prvog dana dokazuju čestim objavama na društvenim mrežama. Tako je Victoria povodom 21. godišnjice braka na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija uz opis: „Sretna godišnjica. Ne mogu vjerovati da smo prije 21 godine rekli „da“. Četvero djece, četiri psa, toliko smijeha. Volim te svakim danom sve više. 😊

Nadamo se da ćemo i dalje svjedočiti ovoj prekrasnoj ljubavi. 😊

Izvor naslovne fotografije: Instagram profil Victoria Beckham

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se