Koje je idealno vrijeme za organizaciju djevojačke večeri?

Djevojačka-večer-organizacija

Toliko si uzbuđena zbog zaruka da si odmah krenula u organizaciju djevojačke večeri?

Da, znamo taj osjećaj. Ipak, savjetujemo ti da ne donosiš užurbane odluke kako kasnije ne bi požalila. Kada je najbolje vrijeme za organizaciju djevojačke večeri, otkrivamo u nastavku. 😉

Prerano

Zaista je teško odoljeti iskušenju da djevojačka večer bude što prije, no sigurne smo da ne želiš organizirati djevojačku večer odmah nakon zaruka. Zašto? Najprije zbog sebe jer ćeš još neko vrijeme sigurno biti pod dojmom i može ti se dogoditi da zbog toga nećeš biti svjesna što se događa. Može ti se dogoditi da zbog bure emocija propustiš najbolje trenutke svog života.

Uživaj u činjenici da si zaručena, proživi svaku emociju najbolje što možeš. Jer te ćeš trenutke pamtiti dok si živa.

Nakon toga, obavijesti prijateljice o zarukama. Ostavi im dovoljno vremena da isplaniraju savršenu djevojačku zabavu, barem mjesec ili dva prije vjenčanja. Svaka od njih ima privatne i poslovne obaveze, neke od njih možda imaju djecu pa će im trebati vremena da usklade sve svoje obaveze.

Prekasno

S druge strane, organizirati djevojačku večer dva-tri dana ili čak dan prije vjenčanja također nije poželjno. Zašto? Zato što ćete na najljepši dan u životu biti umorni, mamurni i bezvoljni. A to ne želite.

Izvor fotografije: jetsetchristina.com

Zlatna sredina

E, sad, kada onda organizirati djevojačku večer?

Vjerojatno si već prisustvovala mnogim djevojačkim večerima pa znaš kako se one najčešće organiziraju tjedan ili dva tjedna prije vjenčanja. Svakako se možeš voditi time jer će ti tada ostati dovoljno vremena da se odmoriš i pripremiš za svoj veliki dan. I ne samo tebi, već i tvojim prijateljicama.

No, to nije pravilo. Svoju djevojačku večer možeš organizirati mjesec dana pa čak i do četiri mjeseca prije vjenčanja, posebno ako planiraš putovanje. Postoji mogućnost da prijateljice neće moći u kratkom roku uzeti slobodne dane ili godišnji pa je recimo 3 mjeseca prije vjenčanja sasvim dobar izbor.

Izvor naslovne fotografije: Canva

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se