Kako pronaći idealnog frizera za vjenčanje?

Odabir frizera za vjenčanje jednako je važan kao i odabir vjenčanice. Zamisli samo da ti napravi frizuru kakvu uopće nisi željela ili da ti se frizura raspadne prije ceremonije vjenčanja.

No, kako odabrati idealnog frizera? Za početak se možeš obratiti frizeru (ili frizerki) kod kojeg redovito odlaziš. On je već dobro upoznat s time kakvu kosu imaš i dat će ti vrijedne savjete oko toga kakva bi ti frizura najbolje odgovarala. Ako pak već ima zauzet termin, pitaj ga za preporuku. Ili se jednostavno vodi našim savjetima za odabir pravog frizera za vjenčanje. 😊

Pitaj svoje bližnje za preporuku

Preporuka – sjajan način da brzo i lako dođeš do odličnog frizera. Pitaj mamu, sestru, prijateljice ili čak djevojke u raznim grupama na društvenim mrežama. Sastavi popis preporučenih frizera, a potom istraži radove svakog od njih. Velike su šanse da će ti radovi barem jednog od njih zapeti za oko.

Prikupi ideje

Kako bi ti bilo što lakše odabrati idealnog frizera, savjetujemo ti da najprije pronađeš fotku frizure koju želiš. Ili barem nešto slično onome što želiš. Možda među fotkama nekog od frizera vidiš da je već pravio takve frizure što znači da zna što radi.

mIzvor fotografije: Freepik.com

Budi otvorena za prijedloge frizera

Čak i ako si pronašla frizuru koju želiš, budi otvorena za prijedloge frizera. Onaj frizer koji se razumije u posao, preporučit će ti idealnu frizuru za tvoj oblik lica, ali i tip kose. Recimo da imaš vrlo rijetku i tanku kosu. Možda ti frizura koju si izabrala ne bi tako dobro stajala, kao ona koju bi ti preporučio frizer. Naravno, to ne znači da moraš striktno slušati frizera, nego da razmisliš o njegovim idejama.

Naruči se na probnu frizuru kod nekoliko frizera

Ako si u mogućnosti, naruči se na probnu frizuru kod više frizera. Tako ćeš najbolje znati kod kojeg frizera želiš raditi frizuru i rezervirati svoj termin na vrijeme. Vidjet ćeš čija će ti frizura najduže trajati i je li uopće ta frizura ono što si željela.

Izvor naslovne fotografije: Freepik.com

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se