10 originalnih ideja kako objaviti zaruke na društvenim mrežama

sretan par zaruke

Ima li ljepšeg osjećaja od onog kada tvoj dragi klekne ispred tebe i pita te želiš li ostatak svog života dijeliti s njim? Teško! Zaruke su zaista poseban trenutak, a posebne trenutke rado dijelimo na društvenim mrežama. Nakon što se emocije slegnu, sigurne smo da ćeš i ti poželjeti svoje sretne vijesti podijeliti na društvenim mrežama. Izdvojile smo 10 najemotivnijih, najslađih i najkreativnijih ideja, zato ostani i dalje s nama. 😊

Fotografija poljupca ili zagrljaja

Kada je u pitanju objava zaruka na društvenim mrežama, najčešće su u pitanju selfiji. I da, postoji zaista velik broj mogućnosti za stvaranje originalnih uspomena na takav način. No, ako želiš da iz fotografije pršte emocije, onda razmisli o fotografiji na kojoj ti i tvoj zaručnik stojite zagrljeni, dok na ruci blješti zaručnički prsten. Osim toga, možete snimiti fotku na kojoj ti dragi daje poljubac u čelo. Vjeruj, bit će to pravi mali spektakl emocija.

Izvor fotografije: henry-tieu.com

Fotografija zaručničkog prstena s predivnom pozadinom

Ako te dragi zaprosio na nekoj predivnoj lokaciji, bilo bi šteta ne snimiti ovakav prizor, zar ne? Iskoristi ljepotu prirode za stvaranje čarobnih zaručničkih fotografija, baš kao što je to učinila poznata influencerica Adriana Đurđević.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Umjetnička fotografija

Zaruke su se dogodile na ljetovanju? More, sunce i zaručnički prsten savršeni su suputnici u kreiranju nezaboravnih uspomena. Snimite fotku kako zagrljeni stojite na plaži, dok vas okružuje zaručnički prsten. Smatrate li da ovako nešto ne možete napraviti sami, zamolite nekog da vam pomogne ili unajmite profesionalca.

Izvor fotografije: Unsplash.com

Fotografija zaručničkog prstena i table s natpisom

Ako niste par koji se voli fotografirati, onda ti preporučamo korištenje table s natpisom. Iskoristi ovaj hit i stvori spektakularne zaručničke fotografije.

untitled image
Izvor fotografije: hellosunshineblog.net

Fotografija s kućnim ljubimcem

A što kažeš na preslatku fotku na kojoj ti tvoj kući ljubimac daje šapu, dok na ruci blista zaručnički prsten? Mi smo apsolutno za!

Izvor fotografije: etsy.com

Fotografija s djetetom

Ti i tvoj dragi imate dijete? Uključite ga u zaručničko fotografiranje. Neka drži natpis ili balon na kojem piše „She said YES“, dok vi u pozadini zagrljeni pozirate.

Izvor fotografije: Melissa Calise Photography

Fotografija zaručničkog prstena

Fotografija vaših ruku i zaručničkog prstena još je jedna emotivna fotografija kojom ćete oduševiti apsolutno sve! Iz nje izvire nježnost i ljubav zato svakako razmisli o ovoj opciji.

Izvor fotografije: makennabrookephoto

Fotka sa šalicom

Fotka s natpisom na šalici i zaručničkim prstenom u prvom planu nije još jedna fotka koja se stalno viđa. Odabereš li ovu opciju, tvoja će objava biti zaista originalna!

Custom White Ceramic Coffee Mug - Does This Ring Make Me Look Engaged? Print
Izvor fotografije: hitched.co.uk

Fotka s balonom

Isto kao i fotka s natpisom na balonu „He put a Ring on It“. To može biti fotka na kojoj je samo balon ili fotka na kojoj nasmiješena stojiš dok u ruci držiš balon. Što god odabrala, ne možeš pogriješiti!

Izvor fotografije: bubblegumballoons.com

Personalizirana kuglica za bor

Zaruke su se dogodile za vrijeme božićnih blagdana? Iskoristi personalizirane ukrase za bor za objavu vaših zaruka!

Christmas Engagement Glass Bauble, 3 of 8
Izvor fotografije: www.notonthehighstreet.com

Izvor naslovne fotografije: Unsplash.com

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se