Najčešće greške koje mladoženje rade prilikom najma vjenčanog odijela – izbjegni ih!

Najčešće greške koje mladoženje rade prilikom najma vjenčanog odijela – izbjegni ih!

Ako si pomislio da je nemoguće pogriješiti kod najma vjenčanog odijela, moramo te razočarati, jer je itekako moguće. Spusti pogled i saznaj koje su to greške koje mladoženje rade i izbjegni ih u širokom luku.

Odabir pogrešne veličine odijela

Osjetio si da te odijelo mrvicu steže, ali si ipak uzeo tu veličinu? Kažeš, ma bit će to super, neće ti stvarati problem. Za početak, imaj na umu da ćeš u tom odijelu biti cijeli dan. Sigurne smo da ne želiš najljepši dan u životu provesti jedva čekajući trenutak u kojem ćeš svući odijelo.

No, kako znati da ti odijelo savršeno odgovara?

Prilikom isprobavanja odijela, pazi na sljedeće stvari. Na predjelu ramena, odijelo te ne bi smjelo stezati. Ako te steže, to nije idealna veličina za tebe.

Sljedeće na što trebaš paziti jesu rukavi. Opusti ruke i pogledaj dokle sežu rukavi. U slučaju da sežu malo preko zgloba ruke, to je tvoja idealna veličina. Tu je i duljina sakoa. Ponovno opusti ruke i pogledaj gdje završava sako. Ako je sako u visini završetka tvojih ruku, točnije prstiju, to je to!

Odabir vjenčanog odijela u zadnji čas

Sljedeća greška je najam vjenčanog odijela u zadnji čas. Što time dobivaš? Ogromnu dozu stresa. Zato u potragu za vjenčanim odijelom kreni što prije, najkasnije 6 mjeseci prije vjenčanja.

Odabir neobičnog vjenčanog odijela

Baš kao i mladenke, i mladoženje se žele istaknuti pa neki od njih biraju neobične boje vjenčanih odijela. Naš savjet glasi: da bi se istaknuo ne moraš težiti esktremima.

Umjesto toga, biraj tamnosivu, tamnozelenu ili tamnoplavu boju odijela. Na taj ćeš način izgledati otmjeno, dopuštajući mladenki da pored tebe zablista u svom punom sjaju. Razmisli i o tregerima ili unikatnim leptir mašnama.

mladozenja
Izvor fotografije: fixthephoto.com

Najam istrošenog odijela

Prilikom najma odijela moraš imati na umu da je to odijelo možda već netko nosio prije tebe. Zato dobro pregledaj odijelo kako se ne bi doveo u situaciju da uzmeš istrošeno, odnosno izlizano odijelo.

Provjera džepova

Prije nego što poneseš odijelo kući, provjeri džepove. Možda je osoba koja je prije tebe unajmila odijelo, ostavila dokumente ili neke druge važne stvari. Također, isto učini i prije no što vratiš odijelo kako i ti ne bi učinio isto.

Izvor naslovne fotografije: Canva

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se