Ne znaš kako objaviti zaruke? Saznaj kako to rade poznate osobe!

Kako objaviti zaruke

Konačno si se zaručila i jedva čekaš tu sretnu vijest podijeliti sa svojim najdražima, no ne znaš kako to izvesti?

Ostani i dalje s nama jer u nastavku izdvajamo nekoliko primjera kako su svoje zaruke objavili poznati parovi!

Zaruke na Instagramu

Hrvatska Kim Kardashian, beauty blogerica te influencerica Jelena Perić, nedavno je sa svojim Instagram pratiteljima podijelila sretne vijesti. Budući da je objavila fotografiju na kojoj ju njezin odabranik, Igor Bubnjić, drži za ruku, pri čemu je u prvom planu prekrasan dijamant, nije bilo teško zaključiti da se poznati par zaručio.

kako-objaviti-zaruke
Izvor fotografije: @j_make_up

Zaruke o kojima se šuškalo neko vrijeme, poznata je pjevačica potvrdila prošle godine. Naime, za vrijeme odmora na Maldivima, Maja Šuput zaručila se za bivšeg managera jednog šibenskog hotela, Nenada Tatarinova. Maja je romantičnu fotku na kojoj je zagrljena sa svojim dragim dodatno začinila porukom u kojoj je navela kako joj nedostaje ljeto i dan kada je rekla DA.

kako-objviti-zaruke
Izvor fotografije: @majasuput

Prije pet godina zaručio se još jedan slavni par!

Dakle, reper Kanye West i reality zvijezda Kim Kardashian. Radilo se o uistinu velikom iznenađenju koje je Kanye danima spremao za Kim i držao u strogoj tajnosti. Naime, povodom njenog 33. rođendana popularni je reper iznajmio cijelo AT&T bejzbol igralište u San Franciscu. Kada su stigli na travnjak, uslijedilo je pravo iznenađenje. On je kleknuo, a na ogromnom se ekranu pojavio natpis ” Molim te, udaj se za mene”.

Kako romantično, zar ne?

Iznenađenju nije bilo kraja jer je njihove zaruke pratio i glazbeni orkestar, a nakon što je Kim izrekla da, na igralište je izašla i cijela njezina obitelj.

Došao je red i na naš posljednji primjer!

Naime, poznati američki reper i glumac Christopher Brian Bridges, poznatiji kao Ludacris, svoju je današnju suprugu zaprosio na iznimno kreativan način. Kako su privatnim avionom otputovali u Kostariku, na samom mjestu slijetanja, Ludacris je dao na travu bijelim sprejem ispisati zaručničko pitanje. Naravno da je Eudoxie istog trena pristala!

Ludacris je opisao njen pristanak na svom Instagram profilu riječima She didn’t say yes. She said HELL YES!

kako-objaviti-zaruke
Izvor fotografije: @ludacris

Kako su društvene mreže danas sredstvo kojim se vijesti najlakše šire, poznate osobe imaju naviku svoje sretne vijesti dijeliti putem istih.

Odlučite li i ti i dragi svoje zaruke objaviti putem društvenih mreža, pripazite da prije toga sretnu vijest javite roditeljima i bližoj obitelji. Ne bi bilo zgodno da takvu vijest saznaju putem Interneta ili susjede koja te prati na Instagramu, zar ne?

Izvor naslovne fotografije: Vera Arsic from Pexels

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se