Top 5 igara za nezaboravnu djevojačku večer

igre za djevojacku vecer

Sigurne smo da nema mladenke koja ne želi djevojačku večer za pamćenje. Kako bi atmosferu učinile što opuštenijom, a večer što zabavnijom, djevojke se tu večer koriste raznim rekvizitima, ali i igraju razne zabavne igre.  

Želiš li i ti svoju djevojačku večer podići na viši nivo, savjetujemo ti da barem jednu od ovih igara zaigraš s prijateljicama. Vjeruj nam, bit će ludo i nezaboravno. 😉

Pogodi tko

Svaka djevojka neka na komad papira napiše trenutak iz svog života po izboru. To može biti smiješan ili neugodan događaj. Nakon toga, sve papiriće stavi u zdjelu ili šešir. I zabava može početi! Izvuci papirić, naglas pročitaj što piše na njemu, a potom pogađaj kojoj se djevojci dogodila ta situacija. Želiš li, nakon svakog promašaja možeš popiti gutljaj alkoholnog pića.

Istina ili izazov

Istina ili izazov je definitivno jedna od najpopularnijih igara. Pripremi praznu bocu i sjednite sve zajedno u krug. Zavrti bocu i pričekaj da se zaustavi. Djevojku prema kojoj je okrenut čep boce pitaj bira li istinu ili izazov. Odabere li istinu, tada joj postavi pitanje po izboru. Ne želi li odgovoriti na njega, neka popije gutljaj pića. Ako odgovori, ne treba popiti piće. Isto je i sa izazovom. Ako odradi izazov, tada ne treba popiti piće, a ako ga ne želi odraditi, tada mora popiti gutljaj. Nakon toga, djevojka koja je odgovarala na pitanje ili odrađivala izazov vrti bocu i tako u krug.

Nikada nisam

Još jedna cool igra svakako je igra „nikada nisam“. Stanite sve zajedno u krug i jedna po jedna neka kaže jednu stvar koju nikada nisu uradile. Primjerice, nikada nisam slomila srce dečku. Ili pak, nikada nisam lagala dečku. Djevojke koje su to učinile, moraju popiti gutljaj pića.

Izvor fotografije: Freepik.com

Istina ili laž

Svaka djevojka treba reći jednu istinitu tvrdnju i jednu lažnu tvrdnju o sebi. Ostale djevojke moraju otkriti koja od te dvije tvrdnje je laž. U slučaju da pogode, djevojka mora popiti gutljaj pića. Ako pak pogriješe, sve ostale djevojke moraju popiti piće.

Ping-pong

Za ovu igru bit će ti potrebne čaše, piće i ping pong loptice. Napuni čaše pićem i postavi nekoliko čaša sa svake strane stola. Neka se djevojke podijele u timove. Primjerice, dvije djevojke protiv druge dvije djevojke. Ili jedna djevojka protiv druge.

Svaki tim baca lopticu jedanput. Ako tim koji prvi baca uspije lopticu ubaciti u čašu, djevojke na suprotnoj strani stola moraju popiti piće. Tada protivnički tim baca lopticu. U slučaju da promaše, protivnički tim gađa čaše bez da mora ispijati piće. Ako u timu ima više djevojaka, dogovorite redoslijed ispijanja. Hoće li to biti ona koja je na redu da pije ili će protivnički tim birati igrača koji mora popiti piće.

Eto, to su neke od igara koja će definitivno začiniti djevojačku večer. Želimo ti odličan provod! 🙂

Izvor naslovne fotografije: Canva

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se