Za ovom vjenčanom manikurom luduju mlade diljem svijeta

Trendovi u svijetu vjenčanja mijenjaju se brzinom munje. Još se ni ne snađemo, već smo svjedoci nekog novog trenda.

Što se tiče manikure, trenutno najpopularniji trend su mramorni nokti. Mramor je oduvijek  simbol elegancije i luksuza zato ni ne čudi što su za mramornim noktima poludjele žene diljem svijeta.

U nastavku ti donosimo inspiraciju za vjenčanu manikuru s uzorkom mramora, ali i otkrivamo kako ovakvu vrste manikure napraviti – sama. 😊

Sve što trebaš znati o mramornoj manikuri

Iako je mramorna manikura već duže vrijeme „na sceni“, sada ju je ponovno proslavila reality zvijezda Kyle Jenner. Mramorna manikura dobije se tako da se pomiješaju dva ili tri laka.  

Recimo da želiš mramornu manikuru u kombinaciji bijele i ružičaste boje. Najprije premaži nokat s bijelim lakom. Jednom ili dvaput, ovisno o vrsti laka. Bijeli sloj laka premaži bezbojnim lakom. Zatim na komad plastike nakapaj ružičasti lak. Uzmi tanki kistić, umoči ga u ružičasti lak i nježno iscrtavaj linije po svježe nalakiranom noktu. Nakon što se linije osuše, prelakiraj nokat završnim premazom kako bi manikura što duže trajala.

Mramornu manikuru možeš staviti na sve nokte, no najbolji efekat ćeš postići ako uzorak mramora staviš na jedan ili dva nokta. Zašto? Na taj će način uzorak mramora najbolje doći do izražaja, a tvoja vjenčana manikura odisati profinjenošću.  

Iako mlade najčešće biraju nježne boje kada je riječ o vjenčanoj manikuri, to ne znači da se i ti trebaš voditi time. Želiš smaragdno zelenu manikuru s uzrokom mramora? Može!  

Inspiriraj se idejama za savršenu mramornu manikuru

Što ako nisi vješta s rukama? Što ako će ti ruka od uzbuđenja drhtati? Onda izradu mramorne manikure prepusti nail artistu. Sigurne smo kako će ti pomoći i kod izbora mramorne manikure koji će se savršeno uklopiti u tvoj vjenčani look. Ako pak ga želiš preduhitriti, onda baci pogled dolje i inspiriraj se idejama koje smo ti pripremile! 😊

Izvor fotografije: Instagram profil nailz_ann.indigo_
Izvor fotografije: Instagram profil melimelr
Izvor fotografije: Instagram profil charsgelnails_

Izvor fotografije: etsy.com

Jesi li među ovim manikurama pronašla svog favorita? 😊

Izvor naslovne fotografije: Freepik.com

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se