Wow, kakav emotivan trenutak! Kći Paula Walkera do oltara odveo Vin Diesel

Čak i da nisi pogledala nijedan dio filmskog serijala „Brzi i žestoki“, sigurno znaš tko su Paul Walker i Vin Diesel.

Dvojica nerazdvojnih prijatelja uspjela je razdvojiti jedino prerana i nenadana smrt Paula Walkera. Paul je poginuo u stravičnoj automobilskoj nesreći u svojoj 40-oj godini. Da bi stvar bila još gora, ta se nesreća dogodila tijekom snimanja sedmog dijela franšize „Brzi i žestoki“ što je njegovog prijatelja dodatno pogodilo.

Od tog događaja, Vin nesebično pruža podršku obitelji pokojnog prijatelja, a dokaz tome je činjenica da je Paulovu kćer odveo do oltara! 😊

Trenutak koje je rasplakao cijeli svijet

Taj čin rasplakao je cijeli svijet. 22-godišnja Meadow Walker proteklog je vikenda izrekla „sudbonosno da“ svom partneru, Louisu Thornton-Allanu, a svoju je sreću podijelila na društvenim mrežama. Oduševljeni pratitelji obasipali su ih predivnim riječima podrške.

Mlada manekenka zablistala je u jednostavnom izdanju. Uskoj dugoj vjenčanici, bijelim cipelama na petu, a cjelokupni look zaokružila je velom do bokova. U ruci je nosila skroman buket od bijelih ruža i suhog cvijeća.

Jednostavan je bio i mladoženja koji je odjenuo klasično crno odijelo, bijelu košulju i kravatu.  

Ležerno vjenčanje uz plažu

Prema fotografijama, ali i mladenkinim izjavama doznajemo kako se ceremonija vjenčanja dogodila tik uz plažu. S druge strane, proslava vjenčanja održala se na samoj plaži. Kako kaže mladenka, „svi smo bili bosi, plesali u pijesku i odlično se zabavili“.

Muke po koroni

Ipak, bilo je tu i nepoželjnih situacija. Zbog pandemije koronavirusa, odnosno strogih epidemioloških mjera, Louisova obitelj nažalost nije prisustvovala vjenčanju. Također, mnogi bliski prijatelji koje također smatraju obitelji nisu mogli doći.

Glumac i manekenka ipak su se vjenčali, i to manje od tri mjeseca nakon što je objavila da su zaručeni.

Mladim mladencima želimo svu sreću ovog svijeta! 😊

Naslov fotografije: Instagram profil Meadow Walker

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se