Ljubav je pobijedila! Japanska princeza Mako konačno izrekla svoje „sudbonosno da“!

Nakon godina i godina osuđivanja i kritika, konačno je došao kraj patnjama japanske princeze Mako.

U utorak, 26. listopada konačno je izrekla „sudbonosno da“ muškarcu kojeg voli. Iako je tim postupkom izgubila kraljevsku titulu i pravo na financijsku potporu, dobila je mnogo vrijednije – ljubav!

Što je odjenula na svoj dugoočekivani dan, ali i još mnogo drugih detalja, saznaj u nastavku.

Mladenka zablistala u jednostavnoj plavoj haljini

Za taj poseban događaj, princeza Mako je nosila decentnu haljinu plave boje koju je uparila s bež cipelama na petu i bež torbicom. Kosu je svezala u pundžu, a u ruci je nosila skroman vjenčani buket.

Iako je taj dan toliko dugo čekala, na licu joj se vidjelo kako joj nije svejedno napustiti obitelj. Nakon ceremonije vjenčanja dugo se opraštala od obitelji. Na fotografijama se jasno vidi kako se klanja roditeljima, grli sestru i maše im pri odlasku.

No, bilo kako bilo, ona je odavno donijela odluku. Udati se za muškarca svog života – Keia Komura. A sada je to i ostvarila.

Princeza Mako ostala bez 1,2 milijuna eura

Ženama koje dolaze iz carske obitelji, a udaju se za pučanina obično se isplaćuje financijska potpora. No, princezi Mako ona je iz nepoznatog razloga uskraćena. Tako je postala prva žena u povijesti Japana kojoj je uskraćena financijska potpora.

A sada je i posljednja žena koja je izgubila kraljevski status. Prije nje, kraljevsku titulu izgubila je njena teta Sayako kada se udala za gradskog službenika 2005. godine.

Princeza Mako i Kei Komur sada su službeno supružnici. Imaju ljubav, imaju mir. A s obzirom na to da su mladi i obrazovani, za ostalo će se pobrinuti sami. 😊

Mako i Kei, želimo vam svu sreću ovog svijeta!

Izvor naslovne fotografije: Instagram profil royalworldthailand

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se