Ove vjenčane manikure su apsolutni hit u 2021.

Vjenčana manikura

Tvoje vjenčanje polako kuca na vrata pa tražiš ideje za savršenu vjenčanu manikuru?

Odlično, jer smo ti pripremile ovogodišnje top trendove u vjenčanoj manikuri.  

Pitaš se, kakve su vjenčane manikure popularne u 2021.?

To su manikure s apstraktnim linijama i oblicima, manikure nude boje u kombinaciji s istaknutijim bojama, gradijent manikure te manikure s oblikom polumjeseca. 

U nastavku saznaj više o popularnim vjenčanim manikurama u 2021. godini. 😊

Obrnuta francuska manikura

Francuska manikura ne izlazi iz mode, a ove je godine dobila mali zaokret. Osim na vrhove noktiju, bijeli se lak stavlja i na korijen nokta. Dovoljno upečatljivo da se primijeti, a istovremeno dovoljno profinjeno. Osim bijelog laka, sve su popularnije obrnute francuske manikure i u bojama.

Image may contain Human Person Manicure and Nail
Izvor fotografije: Drybylondon
Izvor fotografije: betina_goldstein

Prazan prostor

Riječ je o manikuri u kojoj je samo jedan dio nokta obojen. Primjerice, pola nokta je obojeno, a pola ne. Postoje razne varijacije ove vjenčane manikure, a neke jednostavne možeš napraviti čak i sama.

Izvor fotografije: nailthoughts

Gradijent manikura sa šljokicama

Što pak je sad to, pitaš se? To je manikura u kojoj je se na jednom noktu nalazi više boja koje se prelijevaju iz jedne u drugu. Ove godine u trendu je gradijent manikura sa šljokicama što znači da jedan dio nokta sadrži šljokice. Šljokice se nalaze na korijenu nokta ili pak na vrhovima noktiju, dok je ostatak nokta u nekoj drugoj boji.

I jedno i drugo izgleda savršeno!

glitter tip nails, glitter gradient nails, wedding nail art designs, wedding nails 2022
Izvor fotografije: mydumbnails

Vertikalna linija

Vertikalna linija stvara vizualnu iluziju u kojoj su tvoji nokti duži nego što zapravo jesu. Želiš li postići taj efekat, onda je ova manikura idealna za tebe. Čak i ako nije stvar u duljini noktiju, razmisli o takvoj vrsti vjenčane manikure jer izgleda veoma elegantno.

Izvor fotografije: Color Camp
Manucure avec trait graphique
Izvor fotografije:  raelondonnails

Polumjesec

Još jedna zanimljiva manikura koja postaje sve popularnija je polumjesec. Kako ona izgleda? Na korijenu nokta nalazi se oblik polumjeseca dok je ostatak nokta obojen u neku drugu boju. Jednostavno i elegantno. Za još elegantniji izgled, dodaj vertikalnu šljokičastu liniju po sredini nokta.

blessmynails.es-unas-rojas-geometricas
Izvor fotografije: blessmynails.es

Izvor naslovne fotografije: Freepik.com

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se