Mladenke zablistale u vjenčanicama svojih majki i očarale sve oko sebe

majcina-vjencanica

Pronalazak vjenčanice iz snova može biti prilično težak zadatak. No za neke mladenke to nije bio slučaj. Kako bi sačuvale tradiciju i pokazale svojim roditeljima koliko ih vole, odlučile su na dan svog vjenčanja zablistati u vjenčanicama svojih majki.

Pogledaj kako su izgledale mladenke, a kako njihove majke na taj poseban dan. 😊

Vjenčanica broj 1

Ova je djevojka toliko voljela maminu vjenčanicu da je jedva dočekala vidjeti svoj odraz u ogledalu. Sudeći po fotografijama, čini se da nije izvršila gotovo nikakve preinake na vjenčanici. Čak je zadržala i puf rukave koji su bili popularni u 80-ima.

vjencanica-majka

Izvor fotografije: everydaymonkey.com

Vjenčanica broj 2

Čini se kako je ova majka jako dobro brinula o svojoj vjenčanici jer nakon toliko godina izgleda kao nova! Mladenka nije trebala previše mijenjati haljinu jer je izgledala savršeno, no rukavice i veo očito nisu bili po njenom guštu.

majcina-vjencanica

Izvor fotografije: everydaymonkey.com

Vjenčanica broj 3

Iza ove vjenčanice stoji zaista emotivna priča. Naime, majka ove djevojke je oboljela od raka dojke te je nakon određenog vremena i preminula. Za vrijeme kada je još bila živa, mladenka ju je upitala gdje je njena vjenčanica na što joj je majka kazala da je nije zadržala.  

Nakon izvjesnog vremena, djevojka je upoznala ljubav svog života i njih su se dvoje odlučili vjenčati. U jednom je trenutku pretraživala ormar i u crnoj torbi našla vjenčanicu svoje majke! Tamo je stajala čak 35 godina. Djevojka je odmah isprobala vjenčanicu i odlučila na dan svog vjenčanja zablistati u njoj.

vjencanica-mladenka

Izvor fotografije: everydaymonkey.com

Vjenčanica broj 4

Sigurne smo kako su majke vrlo ponosne i sretne kada saznaju da će njihova kćer zablistati u vjenčanici u kojoj su i same izrekle „sudbonosno da“. A posebno kada su u pitanju obje kćeri.

Prva kćer bila je toliko zaljubljena u haljinu da gotovo ništa nije mijenjala na njoj. Druga kćer pak je odlučila modernizirati haljinu. Umjesto dugih rukava, odlučila se za kratke, a haljinu je podijelila na dva dijela.

vjencanica-majka-tradicija

Izvor fotografije: everydaymonkey.com

Vjenčanica broj 5

Prošlo je više od 40 godina od dana vjenčanja njezine majke. No to ovu mladenku nije spriječilo da zablista u njenoj vjenčanici. Uz nekoliko sitnih preinaka na vjenčanici, izgledala je zaista predivno.

majka-vjencanica

Izvor fotografije: everydaymonkey.com

Vjenčanica broj 6

Ako dobro pogledate, ova vjenčanica nije podvrgnuta nikakvim preinakama, a na djevojci izgleda fantastično! Jedina razlika je u stilu i dužini vela.

mladenka-vjencanje

Izvor fotografije: everydaymonkey.com

Vjenčanica broj 7

S obzirom da se mladenka odlučila na ljetno vjenčanje, a njena je majka nosila vjenčanicu dugih rukava, nije čudno što je odlučila maknuti rukave s vjenčanice. Minimalna vjenčana šminka i jednostavna frizura savršeno su se uklopile s vjenčanicom.  

jednostavna-mladenka

Izvor fotografije: everydaymonkey.com

Vjenčanica broj 8

Ova je mladenka odlučila u velikoj mjeri promijeniti vjenčanicu. Skratila je rukave te dugu vjenčanicu pretvorila u kratku. Baš kao i majka, vjenčanicu je iskombinirala s bisernom ogrlicom.

kratka-vjencanica

Izvor fotografije: everydaymonkey.com

Vjenčanica broj 9

Budući da je vjenčanica bila previše staromodna za mladenkin ukus, odlučila se na preinake. Tako je od vjenčanice dugih rukava nastala vjenčanica bez rukava. Od cjelovite vjenčanice nastala je vjenčanica od dva dijela.  

vjencani-komplet

Izvor fotografije: everydaymonkey.com

Vjenčanica broj 10

Svaka mladenka koja ima prilike nositi vjenčanicu svoje majke zaista je sretna. No iza ove vjenčanice stoji još jedna zanimljiva priča. Vjenčanicu koju je nosila njena majka dizajnirala je njena baka.

Sigurno je bilo vrlo emotivno odjenuti nešto s čime su dvije najvažnije žene u životu mladenke tako usko povezane.

vjencanje-mladenka-majka

Izvor fotografije: everydaymonkey.com

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se