Top 5 ideja kako zaprositi djevojku kod kuće

Top 5 ideja kako zaprositi djevojku kod kuće

Razmišljaš o tome da zaprosiš svoju djevojku, no nemaš ideje kako?

Želiš da to bude nešto originalno, a opet prilično romantično?

Možda si već razmišljao o zarukama na putovanju, ali i prosidba kod kuće ima svoje čari. Tvoja draga sigurno neće očekivati takve zaruke pa ćeš je veoma iznenaditi i razveseliti.

U nastavku pročitaj top 5 ideja kako zaprositi djevojku kod kuće. 😉

Izradi kratki film sa zajedničkim fotografijama

Ima li išta romantičnije od prisjećanja na prvi spoj ili poljubac? Sigurne smo da nema! Zato ti savjetujemo da izradiš kratki film s vašim zajedničkim fotografijama i videozapisima i upališ nekoliko svijeća za ugođaj. Zavalite se u krevet te uživajte u gledanju filma i razgovorima. Nakon toga uzmi prsten i klekni pred nju. 😊

Pripremi joj omiljeno jelo

Najlakše je otići na večeru u restoran, ali vjeruj nam, tvoja će djevojka više cijeniti trud koji si uložio u pripremu jela. Posebno ako je riječ o njenom omiljenom jelu. Čak i ako ne ispadne savršeno, neće ti zamjeriti. Bit će joj drago što ti je uopće pala na pamet ta ideja. A i sama činjenica da znaš koje je njeno omiljeno jelo, dat će joj do znanja da je slušaš.

Prošvrljaj internetom i pronađi recept, a za savjet se svakako obrati majci ili sestri.

Prije nego što djevojka dođe kući, pripremi večeru i posloži stol. Stavi ruže u vazu, latice ruža po stolu i zapali nekoliko svijeća. U pozadini neka sviraju romantične pjesme, one koje vas podsjećaju na vaše prve zajedničke trenutke ili one koje najviše volite.

prosidba-kod-kuce
Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

Dovedi Pariz u svoj dom

Oduvijek sanjaš o tome da svoju dragu zaprosiš negdje daleko, u Parizu ili na Maldivima?

No s obzirom na vaše poslovne obaveze to nije moguće? Ili ti je možda ova opcija pomalo skupa?

Umjesto da vi odete u Pariz, ti dovedi Pariz u svoj dom. Što to znači? Primjerice, želiš svoju dragu zaprositi u Parizu? Uredi dom u francuskom stilu, skuhaj neko francusko jelo i puštaj glazbu specifičnu za to područje. 😊

prosidba-kod-kuce
Izvor fotografije: howtheyasked.com

Unajmi omiljeni bend i organiziraj pjevanje online

Tvoja draga obožava nekog pjevača, pjevačicu ili bend? Pokušaj s njima dogovoriti online poziv, primjerice preko Zooma ili Skypea. Neka pjevač otpjeva njenu omiljenu pjesmu, a ti ćeš u međuvremenu kleknuti i pružiti joj prsten. Naravno, ako si u mogućnosti, organiziraj dolazak pjevača u kuću. Tako će biti još čarobnije.

Organiziraj party

Želiš li zaruke proslaviti u krugu obitelji i prijatelja, tada organiziraj party. Primjerice, neka dođu svi kada djevojke nema kod kuće. Kada dođe, dočekaj je sa zaručničkim prstenom u ruci okružen najdražim ljudima. Nakon toga, zabava može početi! 😊

Izvor naslovne fotografije: Canva

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se