Još ih stigneš nabaviti: Ovo ljeto hit su vjenčani kompleti

Udaješ se za nekoliko tjedana, a tvoje savršene vjenčanice nema ni na vidiku? Već te polako hvata panika od pomisli da ćeš se na kraju udati u staromodnoj maminoj vjenčanici ili pak u nekoj klasičnoj vjenčanici koju su isfurale gotovo sve tvoje frendice. Vjeruj nam, to ne mora biti tako ostaneš li i dalje s nama.

Znaš li da su ovo ljeto posebno popularni vjenčani kompleti? Zato te i pitamo zašto na svom vjenčanju ne bi zablistala u jednom takvom modelu. Da, zašto ne!

Zašto su vjenčani kompleti toliki hit?

Osim što ćeš se u vjenčanom kompletu osjećati poletnije, laganiji su za nošenje, oblačenje, plesanje, fotografiranje i dobro prikrivaju nesavršenosti. Primjerice, lepršava suknja visokog struka može vrlo lako prikriti onih nekoliko kilograma viška. Također, vjenčani kompleti koji prianjaju uz tijelo savršeno će istaknuti tvoju vitku liniju.

Osim toga, idealni su za kombiniranje, tako da vrlo lako možeš kreirati vjenčanicu o kojoj si samo mogla sanjati. Ma, razloga je uistinu mnogo. Vjeruj nam, kada bi samo krenule s nabrajanjem ne bi završile do sutra. U svakom slučaju bit ćeš trendi i zapamćena.

Vjenčani kompleti za tvoje ljetno vjenčanje

Iako ti je ostalo još samo nekoliko tjedana, još stigneš nabaviti prekrasnu vjenčanicu o kojoj će se pričati neko vrijeme. Inspiracije radi, izdvojile smo nekoliko takvih modela!

vjencani-kompleti
Izvor: bhldn.com
vjencani-kompleti
Izvor: nordstrom.com
vjencani-kompleti
Izvor: asos.com
vjencani-kompleti
Izvor: bhldn.com
vjencani-kompleti
Izvor: graceloveslace.com
vjencana-kombinacija
Izvor: leannemarshall.com
vjencanica
Izvor: bhldn.com

Obavezno nam pošalji fotku svog vjenčanog kompleta. Ili bilo koje druge vjenčane kombinacije pa da konačno pokažemo djevojkama da se može do savršenog outfita i u zadnji tren.

Sretno u potrazi!