Ovo su najveći vjenčani trendovi za frizuru i make-up u 2021. godini

vjencani-trendovi-2021

Nova godina za sobom je donijela i nove vjenčane trendove.

Bez obzira jesi li tip osobe koja teži glamuru ili više voliš prirodan stil, među trendovima za 2021. godinu sigurno ćeš pronaći nešto za sebe. A sve kako bi na svoj najljepši dan u životu izgledala besprijekorno – onako kako i zaslužuješ! 😉

Trendovi vjenčanih frizura

Znaš li da će ove godine biti hit raspuštene i blago valovite frizure? Odabereš li ovakav tip frizure, osjećat ćeš se znatno opuštenije. Zašto? Zato što nećeš trebati brinuti hoće li ti se frizura u jednom trenutku raspasti. Raspuštena i blago valovita kosa savršen je izbor ako želiš naglasiti svoju vjenčanicu, make-up ili nakit.

vjencana-frizura-trendovi

Izvor fotografije: wednova.com

Ukrasi za kosu i dalje su vrlo popularni, a ove godine najviše će se nositi ukrasi s biserima, vintage ukrasi za kosu te trake za kosu. Da, dobro si čula! Trake za kosu apsolutni su hit kada je riječ o vjenčanim frizurama u 2021. godini. S obzirom da izgledaju vrlo ženstveno, odlična su alternativa tijarama i vjenčićima za kosu.

traka-kosa-vjencanje

Izvor fotografije: etsy.com

Ove godine nosit će se i vjenčane frizure nadahnute holivudskim glamurom. Umjesto klasičnog dugog vela, sada je „in“ veo sa sitnim cvjetićima. U kombinaciji s glamuroznim kovrčama, čini top vjenčanu frizuru za mladenke koje žude za glamurom.

vjencana-frizura-veo

Izvor fotografije: lilybridal.co.nz

Kosa vezana u rep još je jedan od trendova vjenčanih frizura za 2021. godinu. Bez obzira hoćeš li se odlučiti za visoki ili niski rep, vjeruj nam, izgledat ćeš ležerno i šik.

vjencana-frizura-rep

Izvor fotografije: maxitflowerdesign.com

Make-up trendovi za 2021. godinu

Planiraš li se udati ove godine, vjerojatno ćeš morati nositi zaštitnu masku. Kao i brojne druge mladenke, poželjet ćeš se na neki način istaknuti. To možeš učiniti ako naglasiš svoje oči. Ako si tip osobe koja voli prirodniji izgled, odaberi neku od razigranih boja sjenila. S druge strane, ako se želiš istaknuti, to možeš pomoću kristalića na ili oko očiju.

Naravno, pazi da ne pretjeraš kako ne bi postigla kontra efekt.

Ako si imala u planu nositi prozirnu zaštitnu masku, tada možeš naglasiti usne jarkom bojom. Crveni ruž hit je i ove godine, bez obzira na godišnje doba.

crveni-ruz-vjencanje

Izvor fotografije: itakeyou.co.uk

I, koji od ovih trendova te najviše oduševio? 😊

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se