Snimatelj besramno napustio vjenčanje kada je saznao da je riječ o istospolnom paru

istospolni-brak

Vjenčanje za mnoge predstavlja najljepši dan u životu. O njemu se sanja od malih nogu i prepričava cijeli život.

No, Clarissi i Teegan se dan vjenčanja pretvorio u noćnu moru. Netom prije no što je trebala početi ceremonija vjenčanja, snimatelj je pokupio svoje stvari i otišao. Naime, tek tada je saznao da je riječ o istospolnom paru što se protivi njegovoj vjeri.

Clarissa i Teegan jedva su čekale kraj vjenčanja

Kao i svaka mladenka, Clarissa i Teegan očekivale su da će njihovo vjenčanje biti jedan od najsretnijih dana u njihovim životima. Posljednjih 14 mjeseci obje su radile po dva posla kako bi si mogle priuštiti vjenčanje iz snova. Kao savršeno mjesto za svoje vjenčanje odabrale su farmu u Sjevernoj Karolini.

Rezervirale su mjesto, cvjećara, fotografa i snimatelja vjenčanja kako bi svi ti divni trenuci ostali zabilježeni. Snimatelja su pronašle preko Instagrama i iznajmile uslugu još u lipnju 2020. godine.

Na mjesto vjenčanja prva je stigla Teegan koja je ugledala snimatelja. Nekoliko trenutaka kasnije stigla je i Clarissa. Ona je tvrdila kako snimatelja nije primijetila. No nisu željele paničariti i smatrale su da je možda samo otrčao do automobila po stvari.

istospolno-vjencanje

Izvor fotografije: insider.com

Prošla je ceremonija vjenčanja, a snimatelja ni na vidiku. Fotograf im je tada rekao da je snimatelj otišao kada je shvatio da je riječ o istospolnom braku.

Njihov čaroban dan pretvorio se u noćnu moru i jedva su čekale da prođe.

Snimatelj vjenčanja dobio otkaz

Ogorčena Clarissa svoje je iskustvo odlučila podijeliti na društvenim mrežama. Nakon što je objava postala viralna, iz tvrtke su joj vratili novac i poručili kako snimatelj više ne radi za njih.

Rekli su kako su postupci snimatelja zlonamjerni te da se protivi svemu što oni zastupaju.

Clarissa i Teegan smatraju kako su istospolni parovi pod dodatnim stresom kada je riječ o planiranju vjenčanja. Kažu kako su imale potrebu upitati svakoga dobavljača žele li uopće raditi sa njima. I brojni drugi LGBT parovi susreću se s ovim problemom.

Clarissa i Teegan bore se za svoja prava, ali i prava svih istospolnih parova. Jednostavno, ne žele da bilo tko prođe kroz nešto slično.

Izvor naslovne fotografije: insider.com

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se