Antonija Blaće je organizirala svoje čarobno vjenčanje u samo 3 tjedna

antonija-blace-vjencanje

Izvor naslovne fotografije: Gloria.hr

Popularna voditeljica Antonija Blaće,  2015. se godine udala za vaterpolista Hrvoja Brlečića. Njihova je ljubav toliko jaka da je pobijedila čak i razdvojenost. I ne samo to. Ta ih je razdvojenost, kažu, još više spojila! 😊

Romantične zaruke tijekom plovidbe Dunavom

Nakon tri godine veze, Hrvoje je odlučio da je vrijeme za zaruke. Kupio je Cartierov prsten i otišao iznenaditi Antoniju. Ona je tada u Beogradu vodila popularni show „Big Brother“.

Njihove zaruke bile su zaista romantične. Hrvoje je okupio njihove prijatelje i odveo ih zajedno s Antonijom na vožnju brodom Dunavom.

Na jednom su se mostu pojavili trubači koji su svirali njihovu najdražu pjesmu, a odjednom se stvorio i transparent na kojem je pisalo „Budi moj jedini porok“.  

Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić organizirali su vjenčanje u zadnji čas!

Antonija i Hrvoje organizirali su vjenčanje za 200-tinjak ljudi u samo tri tjedna. Antonijina vjenčanica nije bila klasična, već je izgledala poput spoja potkošulje i suknje. Za takav su dizajn bili zaslužni Vjeko Franetović i Nikica Ivančević, dizajnerski dvojac koji stoji iza brenda eNVy room.

Zlatni remen kupila joj je sestra na dan vjenčanja, a cipele koje je nosila bile su „stare“.

antonija-blace-ceremonija-vjencanja

Izvor: fashion.hr

Nisu se željeli previše opterećivati oko organizacije vjenčanja, već im je bilo najbitnije da se vjenčanje – dogodi. 😊

Ceremonija vjenčanja je za mladence bila posebno emotivna

Antonija Blaće svoje je sudbonosno „da“ izrekla u zagrebačkoj crkvi Svetog Marka na Gornjem gradu. Njih su dvoje zajednički ušli u crkvu uz taktove pjesme „Moja posljednja i prva ljubavi“, dok je izlazak iz crkve dočarala je klapa Contra pjesmom „Vilo moja“.

View this post on Instagram

Godišnjica. Peta 🥰

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

Mladenci nisu mogli sakriti svoje emocije, a Hrvoje je izjavio kako se ovakvo uzbuđenje ne može mjeriti ni s jednim sportskim natjecanjem ni prvenstvom.

antonija-blace-vjencanje-emocije

Izvor: Gloria.hr

Svadbeno slavlje održalo se na luksuznom imanju Marincel

Proslava vjenčanja nastavila se na zagrebačkom imanju Marincel. Kako ih je tijekom dana pratilo lijepo vrijeme, predjelo je uzvanicima bilo posluženo vani. Najprije su uzvanici sjedili na travi i zajedno s klapom pjevali pjesme, a kasnije se zabava preselila u unutarnji prostor i nastavila sve do zore.   

Za nastavak zabave bila je zaslužan bend Živa Legenda. Njihova pjesma za prvi ples bila je „Cesarica“ koja se pred kraj pretvorila u „Anarkistu“ kako bi svi uzvanici nastavili plesali sa njima.

antonija-blace-proslava-vjencanja

Izvor: Facebook stranica Antonija Blace

Antoniju Blaće i Hrvoja Brlečića je razdvojenost – spojila!

Kako je Hrvoje zbog poslovnih obaveza izbivao iz Hrvatske, mnogi su sumnjali u održivost njihove veze. No dogodilo se upravo suprotno!

Antoniju i Hrvoja ta je razdvojenost još više spojila! Kako doznajemo, u vrijeme izbivanja Hrvoja iz Hrvatske, Antonijin najbolji prijatelj bio je Skype. Upravo je on bio zaslužan za njihovu stalnu komunikaciju i održavanje veze.

I nakon pet godina braka, Antonija i Hrvoje ne skidaju osmijeh s lica. 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se