Last minute popis vjenčanih aktivnosti

Rezervirala si salu za vjenčanje, fotografa i bend. Naručila si pozivnice i revere te odabrala prekrasnu vjenčanicu i cipele, tako da konačno možeš duboko udahnuti jer je organizacija vjenčanja skoro pri kraju. Ipak, to ne znači da do dana vjenčanja nećeš imati nikakve obaveze!

Naprotiv, posljednjih tjedana morat ćeš voditi računa o sitnicama na koje nikako ne bi smjela zaboraviti. Mi smo ih popisale pa te u nastavku častimo s last minute popisom vjenčanih aktivnosti koje moraš realizirati tik prije svadbe!

Kreiraj svadbenu playlistu

Uz popis omiljenih pjesama, bendu ili DJ-u daj do znanja koje pjesme nikako ne želiš čuti na vjenčanju. U tom će slučaju angažirani bend ili DJ imati bolji uvid u to što ti i dragi volite, što znači da će i glazbeni repertoar prilagoditi upravo vašim željama.

Posljednju probu vjenčanice dogovori neposredno prije vjenčanja

Može se dogoditi da ti se neki dio na vjenčanici koju si odabrala više ne sviđa toliko u odnosu na prvi put kada te očarao. Stoga u posljednjim tjednima prije vjenčanja zakaži termin u salonu vjenčanice kako bi izvršila eventualne preinake.

Kreiraj govor

Lijepa gesta kojom ćeš raznježiti kako uzvanike, tako i svog dragog jest govor kojim ćeš u kratkim crtama izraziti zahvalu svim dragim ljudima koji su na dan vjenčanja uz tebe .

Rezerviraj svoj termin kod kozmetičarke i frizerke

Zasigurno ne najuzbudljiviji dio prije vjenčanja, no znaš kako se kaže: Što se mora nije teško. Zato se na vrijeme naruči na kozmetički tretman uklanjanja dlačica, manikuru, pedikuru, solarij, a bojiš pak li kosu svakako obnovi boju prije vjenčanja.

popis-vjencanih-aktivnosti

Spakiraj prtljagu za medeni mjesec

Prtljagu za medeni mjesec obavezno spakiraj prije vjenčanja. Vjeruj nam, vrijeme prije medenog putovanja htjet ćeš provesti u društvu svoje obitelji prepričavajući doživljaje sa svadbe.

Očisti svadbeni nakit

Kada ćete ti i dragi birati vjenčano prstenje, svakako u zlatarnicu ponesi i ostali nakit kojeg planiraš nositi na dan vjenčanja. Ostavi nakit na čišćenju kako bi u punom sjaju zasjala na svim vjenčanim fotkama .

Plan B

Nikad ne znaš kakvo te vrijeme očekuje na vjenčanju, stoga za svaki slučaj nabavi kišobran, gumene čizmice, platno, jaknicu ili pak bundicu udaješ li se zimi. Također, planiraš li vanjsko vjenčanja, dogovori mogućnost najma šatora kako bi bila mirna i u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika.

Pripremi sve potrebne stvari za vjenčanje

Nekoliko dana prije velikog dana pripremi sve što si mislila nositi i ponijeti na vjenčanje. Primjerice, spakiraj torbicu s potrebnim make-upom, isprintaj govor, pripremi nakit, ukrase za kosu te odjeću i obuću. Sigurne smo da ne želiš dodatan stres na dan vjenčanja!

popis-vjencanih-aktivnosti

Zamoli prijateljicu za pomoć

Zamoli svoju prijateljicu, susjedu ili nekoga iz obitelji da vodi brigu o poklonima koje ćete ti i dragi primiti na vjenčanju. Tada ćeš bar biti sigurna da će pokloni biti spremljeni na sigurno i da dio poklona neće ostati u sali.

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se