Tko je zapravo organizator vjenčanja i zašto ga je dobro imati?

Tko je zapravo organizator vjenčanja i zašto ga je dobro imati?

Iako mnoge mladenke smatraju da svoj najsretniji dan u životu mogu najbolje te potpuno samostalno organizirati, katkad to baš i nije tako.

Organizacija vjenčanja podrazumijeva mnogo uloženog truda, vremena, napora, a osim toga može uzrokovati užurbanost, napetost i stres. To može negativno utjecati na tvoje raspoloženje tijekom iščekivanja bajkovitog dana vjenčanja. Što naravno ne želiš!

Sigurno se pitaš, odakle trebaš početi? Je li najbitnija rezervacija ili dekoracija svadbene sale. Ili možda rasvjeta na vjenčanju, vjenčani bend, odabir pozivnica ili profesionalnog fotografa? Pitaš se, čemu trebaš posvetiti veću pažnju, a čemu manju?

Kako bi tvoj najljepši dan u životu bio onakav kakav si i zamislila, naravno bez trunke stresa, predlažemo ti da angažiraš organizatora vjenčanja.

Sigurno se sad pitaš tko je organizator vjenčanja, koja su njegova zaduženja i na koji način će ti pomoći?

Pozorno nas slušaj i uskoro ćeš se riješiti svih upitnika koji su se stvorili iznad tvoje glave!

Tko je organizator vjenčanja?

Organizator vjenčanja je osoba koja se brine o svim detaljima tvog vjenčanja.

Dakle, od onih najsitnijih detalja, primjerice kao što je planiranje vremena rezanja torte. Bacanja buketa ili rasvjete tijekom plesa mladenaca. Tako će, primjerice, za vrijeme prvog plesa malo prigušiti svjetlost da atmosfera bude što romantičnija.

Naravno, tu su i oni zahtjevniji detalji koji podrazumijevaju usklađenost dekoracije sa salom vjenčanja, odabir profesionalnog fotografa ili pak hrane koja će odgovarati svim uzvanicima.

Imaj na umu da je on profesionalac. Vrlo kreativna osoba te osoba koja je uvijek u korak s trendovima u modnoj i vjenčanoj industriji. Tako da ne moraš brinuti da će tvoje vjenčanje biti staromodno ili neusklađeno.

Izvor fotografije: Canva.com

Dobrih su komunikacijskih sposobnosti, pa ne moraš sumnjati u njegove vještine pregovaranja .

Bez obzira na sve to, prije nego što angažiraš organizatora svog vjenčanja, provjeri njegove godine iskustva. Ali i tim stručnjaka koji mu pomaže i dobavljače s kojim surađuje. Naravno, jer želiš da organizacija tvog vjenčanja bude besprijekorna!

Zašto ga je dobro imati?

Tvom vjenčanju će se posvetiti u potpunosti i ispoštivat će sve tvoje želje i željice .

Posjeduje znanja iz različitih područja organizacije vjenčanja, od ugostiteljske, cvjećarske,  dekorativne ponude pa sve do vođenja vjenčanja na samom licu mjesta.

Kako surađuje s različitim dobavljačima, može dogovoriti super popuste, koje recimo samostalno ne bi dogovorila jer ustvari ne poznaješ te dobavljače i zašto bi ti oni išli na ruku?

Zasigurno će te savjetovati super idejama ako negdje zapneš, a koje će se savršeno uklopiti u tvoje vjenčanje. Na njega se možeš osloniti i u kriznim situacijama. Jer je on zapravo organizirao već bezbroj vjenčanja i zna kako diše vjenčana industrija.

Izvor fotografije: Canva.com

U konačnici, pobrinut će se da svaki detalj bude na svom mjestu, onako kako si i zamislila!

Započni potragu za organizatorom svog savršenog dana u životu!

Izvor naslovne fotografije: Canva