Khloe Kardashian dala Tristanu novu šansu. Pokazala je golem dijamantni prsten i time otkrila da su zaručeni!

khloe-kardashian-zaruke

Sjećaš se skandala iz 2018. godine kada je Tristan prevario Khloe s najboljom prijateljicom njene polusestre Kyle Jenner?

Čini se kako je to sada iza njih jer je poznata reality zvijezda otkrila da su ona i Tristan zaručeni! Na Instagram profilu je objavila fotografiju kojom je željela pokazati nove cipele svog modnog brenda Good American no svima je za oko zapravo zapeo gigantski dijamantni prsten. 😊

Par se ponovno zbližio nakon pandemije

Iako je tvrdila kako mu nikada neće oprostiti prijevaru, čini se kako se 36-godišnja Khloe ipak predomislila. Odlučila mu je oprostiti sve – prijevaru s prijateljicom njene polusestre, ali i sve one ostale prijevare kada je bila trudna s njihovom kćerkicom True.

Budući da se Tristan dugo trudio oko nje i djevojčice te se na sve moguće načine nastojao iskupiti za svoje pogreške, Khloe mu je dala novu šansu. Tijekom karantene provodili su mnogo vremena zajedno i smatra kako se Tristan sada zaista promijenio.

Sve to rezultiralo je i zarukama. Mediji su uspjeli zalediti trenutak na kojem se jasno vidi golem zaručnički prsten na četvrtom prstu njene lijeve ruke tijekom jedne šetnje Bostonom. Kako doznajemo, upravo se tamo preselio Tristan koji je nakon deset godina u Cavaliersima postao dio Boston Celticsa. Tristan je zapravo poznata NBA košarkaška zvijezda.

khloe-kardashian-zarucnicki-prsten

Izvor fotografije: Instagram proil Khloe Kardashian

Khloe Kardashian mnogi osuđuju zbog oprosta

Zbog činjenice da je Tristanu pružila novu šansu, mnogi poznatu zvijezdu kritiziraju jer opraštanjem takvom muškarcu šalje pogrešan primjer ženama diljem svijeta. No čini se kako se ona oko toga ne uzrujava.

Nedavno je za medije izjavila kako svi zaboravljaju da ona i Tristan imaju zajedničko dijete i da se to nikada neće promijeniti. Osim toga, njihova im je kćer prioritet i tako će se ponašati, kaže Khloe.  

Osim ovih iznenađujuće prosidbev, šuška se kako par radi na drugom djetetu. No je li Tristan naučio iz svojih pogrešaka, to ćemo tek vidjeti.

tristan-thomspon-khloe-kardashian

Izvor fotografije: lovebscott.com

Bilo kako bilo, čestitamo paru i želimo im mnogo sreće u njihovom zajedničkom životu. A kada će i u kakvom izdanju prelijepa Khloe zablistati, obavijestit ćemo te čim saznamo. 😉

Izvor naslovne fotografije: variety.com

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se