Ove zaruke u karanteni dokazuju da ljubav uvijek pobjeđuje

zaruke u karanteni

Pandemija koronavirusa možda je pokvarila neke planove za zaruke, ali je i rezultirala brojnim kreativnim idejama.

Unatoč ovom kaotičnom vremenu, mnogi muškarci nisu odustali od svojih zacrtanih ciljeva i odlučili su zaprositi svoje bolje polovice.

Zato smo ti pripremile nekoliko zanimljivih ideja za zaruke u karanteni koje su nas oduševile. Možda će te baš ove ideje inspirirati na tvoje čarobne zaruke.

Zaruke u „Parizu“

Situacija s koronavirusom pokvarila je planove Lukea McClonga i njegov plan o zarukama u Parizu.

No on i dalje nije odustao od zaruka u Parizu te je odlučio „dovesti“ Pariz u Virginiju. Nacrtao je na zid opeke Eiffelov toranj i najpoznatiji spomenik u Parizu, Arc de Triomphe.

Otpratio je svoju djevojku tamo i zaprosio je. Na njezinom Instagram profilu osvanule su fotografije ovog čarobnog trenutka uz opis „Rekla sam da ljubavi svog života u „Parizu“.

Nije li ovo predivno?

Zaruke u karanteni preko Zooma

Muškarac iz Delawarea u Americi također je odlučio zaprositi svoju djevojku u karanteni.

Bez njezinog znanja pozvao je obitelj i prijatelje da se pridruže Zoom pozivu kako bi svjedočili zarukama.

Na njezinom Instagram profilu osvanuo je video uz opis „Usred globalnog kaosa, PJ je uspio pronaći način da okupi naše najbliže prijatelje i obitelj kako bi stvorili jedan od najčarobnijih trenutaka u mom životu. Hvala svima koji ste sudjelovali u našem posebnom danu iz sigurnosti svojih domova. Mnogo vas volimo. Kad sve ovo završi izgrlit ćemo se, nazdraviti i smijati se zajedno.“

Zaruke u trenirci i bez šminke

U karanteni se dani provode u najudobnijoj odjeći i bez šminke. Upravo su tako bili i Bill Allen i Kristen Ley kada su se zaručili.

Naravno, bez objave na društvenim mrežama kao da se nije ni dogodilo. Tako je i Kristen na Instagram stavila njihovu zajedničku sliku, a u opisu stajalo „Najbolje vijesti iz mog života. Bill i ja smo zaručeni, u trenirci, bez šminke i prljave kose. Bilo je savršeno.“

Bill je posipao dnevnu sobu laticama ruža, a čak je i zatražio pomoć njihova dva psa da postavi pitanje hoće li se udati za njega.

Obiteljske zaruke u karanteni

Još jedna predivna priča o zarukama u karanteni. Jo Solis zatražio je pomoć svoja dva mlada sina, Dominika i Evana, za zaruke svoje djevojke Vanesse.

Zamolio ih je da napišu pisma u kojima ju mole da se uda za njihovog oca.

Kada je Vanessa završila sa čitanjem, Jo Solis se spustio na koljeno i pružio joj prsten.

Nadamo se da ne moramo naglašavati kako priča završava.

Zaruke pod maskama

Policajac iz New Jerseya nije vidio svoju djevojku mjesec dana.

Nakon što su se konačno vidjeli, odlučio ju je iznenaditi doručkom u krevet dok je nosio masku na kojoj je pisalo „Will you marry me?“, odnosno „Hoćeš li se udati za mene?“.

Odgovor je uzvratila napisavši na svoju masku „YES“.

Ove zaruke dokaz su da ljubav uvijek pronađe način da prevlada sve prepreke!

I, jesu li te ove zaruke inspirirale na prosidbu svoje djevojke?

Izvor naslovne fotografije: Freepik.com

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se