Znaš li koje su poznate dame dobile najskuplje zaručničke prstene?

Najskuplji zarucnicki prsteni

Ne bismo htjele biti u koži dečkima u trenutku odabira zaručničkog prstena jer znamo koliko pripadnice nježnog spola mogu biti izbirljive. No ni slavni muškarci nisu u lakšem položaju, osim što im je budžet nešto viši .

Malo smo prošvrljale Internetom, tako da ti danas donosimo priče koje su to poznate dame dobile najskuplje zaručničke prstene koji dostižu vrtoglave cijene.

Što misliš, koja je dama od svog odabranika dobila najskuplji prsten svih vremena?

Nemaš li ideje, saznat ćeš jedino ostaneš li i dalje s nama!

Jennifer Lopez

Smaragdno brušeni zaručnički prsten kojim je bivša bejzbolska zvijezda Alex Rodriguez, nakon dvije godine veze na Bahamima zaprosio svoju dragu, procijenjen je na 1 do 5 milijuna dolara.

Jennifer Lopez nije lako zadiviti. Ipak joj je treći suprug, latino pjevač Marc Anthony, poklonio 4 milijuna dolara vrijedan prsten kada su se vjenčali 2004. godine.

najskuplji-zarucnicki-prsteni
Izvor fotografije: @arod

Paris Hilton

Dečko Paris Hilton, bogati grčki nasljednik Paris Latsis, kupio je 24-karatni dijamantni prsten u procijenjenoj vrijednosti od 4,7 milijuna dolara kojim ju je zaprosio 2005. godine.

Prekinuli su samo nekoliko mjeseci kasnije, a ona mu prsten nije vratila, već ga je navodno prodala na dobrotvornoj aukciji za žrtve uragana Katrina za upola manju vrijednost.

Izvor fotografije: brides

Beyoncé

Jay Z je znao da zaručnički prsten za njegovu odabranicu mora biti savršen te se procjenjuje da je na njega potrošio 5 milijuna dolara. Zapravo se radi o 18-karatnom smaragdno brušenom dijamantu s podijeljenim prstenom.

Od jednog od najmoćnijih parova u glazbenoj industriji nismo ni očekivale ništa manje spektakularno.

Kako su se vjenčali u tajnosti, Beyoncé je s prstenom viđena tek nakon što je izrekla sudbonosno “da”, a do danas se ne zna kako je prosidba izgledala.

najskuplji-zarucnicki-prsteni
Izvor fotografije: hashtaglegend

Mariah Carey

Glazbena diva zaručila se 2016. za australskog milijardera Jamesa Packera koji je tom prigodom navodno potrošio 10 milijuna dolara na njen 35-karatni dijamantni zaručnički prsten.

Unatoč tome, par se već nekoliko mjeseci kasnije rastao čak i prije nego što su se vjenčali. Ona je prsten nosila još dvije godine, nakon čega ga je kao znak da je spremna nastaviti dalje sa svojim životom prodala za znatno manji iznos.

najskuplji-zarucnicki-prsteni
Izvor fotografije: hashtaglegend

Elizabeth Taylor

Zaručnički prsten Elizabeth Taylor koji joj je darovao Richard Burton jedan je od najskupljih u povijesti.

Elizabeth se udavala ukupno osam puta, a sa samim Burtonom bila je čak dva puta u braku. Dva puta se i rastala od njega, a nakon drugog razvoda njen je spektakularni 64-karatni dijamantni prsten prodan 1978. godine za 5 milijuna dolara.

Danas je njegova vrijednost još porasla te se procjenjuje na vrtoglavih 18,9 milijuna dolara .

najskuplji-zarucnicki-prsteni
Izvor fotografije: gettyimages

Kakvom se zaručničkom prstenu ti nadaš, onom luksuznom ili preferiraš minimalistički stil?

Photo by Tara Winstead from Pexels