Romantične zaruke uz svijeće rezultirale požarom u stanu

zaruke-svijece-zapaljeni-stan

Izvor naslovne fotografije: 24 sata – https://www.24sata.hr/lifestyle/priredio-je-savrsenu-romanticnu-prosnju-i-tako-spalio-cijeli-stan-709756

Sigurne smo kako i ti, baš poput brojnih drugih cura, sanjaš o romantičnim zarukama uz svijeće, latice ruža i bocu šampanjca. Upravo iz tog razloga muškarci najčešće biraju takav način prosidbe.

I 26-godišnji Albert Ndreu poželio je tako zaprositi svoju djevojku Valeriju. Kako bi atmosferu učinio što romantičnijom, prostor dnevne sobe ispunio je brojnim balonima, a na podu svjećicama ispisao rečenicu „Hoćeš li se udati za mene?“. Romantična glazba u pozadini i boca Chiantija – sve je bilo spremno za taj savršen trenutak.

Ipak, njegova dvotjedna organizacija zaruka pretvorila se doslovno u pepeo i prah.

Albert je četiri sata pripremao savršenu scenu za prosidbu

Baš poput svakog muškarca, i Albert je bio nervozan pred zaruke te se bojao kako bi nešto moglo poći po zlu. No nikako nije slutio da bi se moglo dogoditi ono najgore – da bi se mogao zapaliti stan.

Kupio je savršen zaručnički prsten te utrošio ukupno četiri sata na paljenje svjećica, puhanje balona te pripremu ostalih sitnica koje će dočarati taj događaj.

romanticne-zaruke

Izvor: 24 sata – https://www.24sata.hr/lifestyle/priredio-je-savrsenu-romanticnu-prosnju-i-tako-spalio-cijeli-stan-709756

Samo nekoliko trenutaka nakon što je Albert napustio njihov stan u koji su se uselili prije manje od mjesec dana, buknuo je požar.

Valerija izgovorila „da“ u spaljenom stanu

Albert je s buketom cvijeća otišao po Valeriju na posao, a pri povratku kući uočili su crni oblak koji se nadvio nad njihov stan u Sheffieldu.

No tragedija nije spriječila Alberta da zaprosi svoju odabranicu. U potpuno spaljenoj sobi kleknuo je pred nju i pitao je hoće li se udati za njega, na što je ona odmah pristala! 😊

zaruke-ljubav

Izvor: 24 sata – https://www.24sata.hr/lifestyle/priredio-je-savrsenu-romanticnu-prosnju-i-tako-spalio-cijeli-stan-709756

Na svu sreću, u požaru su stradali samo laptop, zvučnici i nekoliko knjiga, a njih dvoje trenutno stanuju kod Albertova rođaka.

Od aplikacije za upoznavanje do zaruka u spaljenom stanu

Ovaj par pravi je dokaz da ljubav ne zna za vrijeme i mjesto. Zajedno su više od godinu dana, a upoznali su se preko aplikacije za upoznavanje.

I Albert i Valerija čvrsto vjeruju u sudbinu, a njihovu vjeru dodatno je učvrstila i činjenica da su se oboje po prvi puta prijavili u aplikaciju istog dana. Albertu je aplikacija ponudila upravo nju kao savršenu partnericu pa ju je nakon što su dogovorili prvi spoj izbrisao smatrajući da mu više neće trebati.

Na svadbu će biti pozvani i vatrogasci

Zaručnici planiraju vjenčanje za godinu dana i to na isti dan kada su se zaručili. Kao posebne goste namjeravaju pozvati i vatrogasce koji su gasili požar u njihovom stanu ne samo kako bi im zahvalili, već i kako se takvo nešto ne bi ponovilo i na vjenčanju.

Držimo Albertu i Valeriji palčeve da se što prije vrate u svoj dom te da uživaju u svojim zajedničkim trenucima onako kako zaslužuju. 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se