Zavidna kolekcija od 14 zaručničkih prstena Victorie Beckham

zarucnicko-prstenje-victoria-beckham

Nedavno smo ti pisale o vjenčanju jednog od najpopularnijeg para u svijetu slavnih – Davidu i Victoriji Beckham. Njih su dvoje ove godine proslavili veliku 21. godišnjicu braka.

Čini se da je David izreku „dijamanti su ženini najbolji prijatelji“ shvatio vrlo ozbiljno budući da njegova bolja polovica danas u svojoj kolekciji ima ukupno 14 zaručničkih prstena koje joj uglavnom poklanja za godišnjicu braka. 🙂

Sve je započelo s romboidnim dijamantom na zlatnom prstenu

Prvi zaručnički prsten na ruci modne dizajnerice zasjao je još 1998. godine, a riječ je o velikom romboidnom dijamantu na zlatnom prstenu vrijednom gotovo 550 000 kuna. No to je bio tek početak njene privatne kolekcije zaručničkih prstena.

victoria-beckham

Ubrzo nakon vjenčanja, Victoria je ponosno pokazivala platinasti prsten s bijelim dijamantima, a nakon toga i platinasti prsten sa smaragdima i dijamantima. Od tada pa do danas svjedoci smo njenim brojnim zaručničkim prstenima ne samo s dijamantima, već i s rubinima, smaragdima i safirima.

platinasti-prsten-dijamanti

Najskuplji zaručnički prsten stajao je devet milijuna kuna

Najskuplji među prstenima bio je onaj s ružičastim dijamantom koji joj je David poklonio za 30. rođendan. Vrijednost tog prstena procjenjuje se na vrtoglavih devet milijuna kuna.

ruzciasti-dijamantni-prsten

No već iduće godine, Victoria se pojavila s dijamantim prstenom u obliku kruške. Čini se kako joj je upravo taj najdraži budući da ga vrlo često nosi.

zarucnicki-prsten-victtoria-beckham

Izvor: hellomagazine.com

Uslijedio je zaručnički prsten sa žutim dijamantom, zatim prsten sa zelenim smaragdom pa opet sa žutim dijamantom.

zeleni-smaragd-zarucnicki-prsten

Izvor: radiantbay.com

Nakon niza prstena s dijamantima i smaragdima, na njenoj ruci zasjao je zaručnički prsten s rubinom, a potom i plavim safirom. No čini se kako Victoria ipak više voli dijamante budući da je ostatak zaručničkih prstena bio upravo s dijamantima.  

victoria-beckham-kolekcija-prstena

Izvor: theadventurine.com

Ružičasti dijamant na prstenu od žutog zlata te četvrtasto rezani dijamant na platinastom prstenu bili su sljedeći u nizu zaručničkih prstena na njenoj ruci. Posljednji prsten Victoria je dobila 2018. godine, a bio je nevjerojatno nalik prethodnom.

Izvor: hellomagazine.com

Čitava kolekcija zaručničkog prstenja procjenjuje se na gotovo 75 milijuna kuna.

Budući da su Victoria i Beckham ove godine proslavili 21. godišnjicu braka, možemo očekivati još jedan u nizu zaručničkih prstena u Victorijinoj kolekciji. 🙂

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se