Trendovi vjenčanica za jesen 2021. koje jednostavno moraš znati

trendovi-vjencanica-jesen-2021

Ti i tvoj dragi planirate svoju ljubav okruniti brakom u jesen ove godine? Onda zasigurno već polako razmišljaš o kreaciji u kojoj ćeš zablistati na taj čaroban dan.

Sigurne smo da baš poput svake mladenke želiš izgledati moderno i originalno. Zato ti donosimo trendove vjenčanica koje će biti hit upravo u jesen 2021. godine!

Rukavi vjenčanice u obliku ogrtača

Želiš li neobičan outfit za svoje vjenčanje, tada je vjenčanica s rukavima u obliku ogrtača savršen izbor. Osim što izgleda originalno, ovakva vrsta vjenčanica omogućit će ti profinjen, kraljevski izgled.

neobicna-vjencanica

Izvor: stephanieallin.net

Vjenčanice s otvorenim leđima  

Vjenčanice s otvorenim leđima već su nekoliko godina u trendu, a čini se kako će se taj trend još duže vrijeme zadržati. Otvorena leđa naglašavaju eleganciju i gracioznost te vjenčanicu istovremeno čine klasičnom i modernom.

vjencanice-otvorena-leda

Izvor: weddingforward.com

2u1 vjenčanice

U posljednje vrijeme sve su popularnije i 2u1 vjenčanice. Na ceremoniji vjenčanja tako možeš zasjati u raskošnoj vjenčanici, a na proslavi vjenčanja bezbrižno plesati u uskoj vjenčanici. Naravno, sve to možeš postići sa samo jednom vjenčanicom.   

2u1-vjencanica

Izvor: leegrebenau.com

Bolero

Još jedan trend kojem ćemo svjedočiti u jesen 2021. godine je nošenje bolera. Hoće li to biti bolero s puf rukavima, izrezanim rukavima ili možda bolero od perja? Sve ovisi o tvom ukusu. 😊

bolero-vjencanica

Izvor: weddingdressesguide.com

Volani na vjenčanicama

Bilo da se nalaze na rukavima, gornjem dijelu ili pak donjem dijelu vjenčanice, volani pružaju poseban izgled. Zato ni ne čudi što su i ove jeseni u trendu.  

vjencanica-volani

Izvor: us.shein.com

Mašne na vjenčanici

Ogromne mašne na vjenčanici su top trend ove jeseni! Takve vjenčanice nalaze se među mnogim kreacijama svjetski poznatih dizajnera poput Anne Barge, Elie Saab i Ines Di Santo.

masne-vjencanica

Izvor: brides.com

Vjenčanice s kvadratnim izrezom  

Nostalgija iz 90-ih ove je sezone rezultirala vjenčanicama s kvadratnim izrezom. Ako si ljubiteljica kvadratnog izreza, sad je odlično vrijeme da se usudiš zablistati u vjenčanici s takvim izrezom.   

vjencanica-kvadratni-izrez

Izvor: kleinfeldbridal.com

Vjenčanice s puf rukavima

Ako si razmišljala o vjenčanici s golim ramenima i puf rukavima, s time jednostavno ne možeš pogriješiti! Iako su već nekoliko godina u trendu, ove jeseni bit će posebno izražene.

vjencanice-puf-rukavi

Izvor: brides.com

Naprijed kratka, otraga duga vjenčanica

Mala vjenčanja prošle su godine dala posebnu pozornost mini vjenčanicama. No ove godine svjedočit ćemo miješanju modernog i klasičnog. Naprijed kratka, a otraga duga vjenčanica tako će biti još jedan trend u svijetu vjenčanja.

naprijed-kratka-otraga-duga-vjencanica

Izvor: weddingwire.com

Midi vjenčanice

Za kraj, tu su još i popularne midi vjenčanice koje također u posljednje vrijeme bilježe veliku popularnost. Mladenke u midi vjenčanicama izgledaju vrlo elegantno, a najčešći su odabir za građanska vjenčanja.

midi-vjencanice

Izvor: etsy.com

I, koji od ovih trendova vjenčanica te posebno oduševio? 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se