Vjenčanice sa šarenim dnom oduševile mlade diljem svijeta

vjencanice-sareni-dno

Vjerujemo kako i ti, baš poput ostalih mladenki, želiš zablistati u jedinstvenoj vjenčanici o kojoj će se nakon vjenčanja još dugo vremena pričati.

No još uvijek nisi pronašla onu koja bi te očarala i u trenutku isprobavanja osjetila da je ona „ona prava“?

Što kažeš na ideju da umjesto klasične bijele vjenčanice na svoje vjenčanje odjeneš vjenčanicu sa šarenim dnom?

Mlade diljem svijeta poludjele su za vjenčanicama brenda Canvas Bridal by Taylor Ann Art iza kojeg stoji mlada umjetnica Taylor Anne Linko.

Sve je započelo oslikavanjem vjenčanice za vlastito vjenčanje

Ova 28-godišnja umjetnica željela je da njena vjenčanica bude nezaboravna, a da istovremeno uključuje njenu šarenu osobnost.

Iz tog je razloga samo tjedan dana prije vjenčanja odlučila učiniti preinake na svojoj bijeloj vjenčanici. Pomoću zračnih četkica oslikala je dno vjenčanice predivnim, nježnim bojama koje su savršeno pristajale uz boju njene kose te boju vjenčanog buketa.

taylor-anne-linko

Izvor: Facebook stranica Taylor Ann Art

Taylor Anne je objavila fotografiju svoje vjenčanice na društvenim mrežama, ni ne sluteći da će postati popularna te da će brojne mlade poželjeti upravo takvu vjenčanicu za svoj čaroban dan.

Zbog velikog interesa, otvorila je svoj mali butik u kojem je najprije mladenkama oslikavala njihove haljine, dok se ubrzo odlučila i na oslikavanje vjenčanica po njenom izboru i prodaju istih putem interneta.

Vjenčanice Taylor Ann Art svih oblika i boja

U njenoj ponudi nalaze se vjenčanice svih oblika i stilova oslikane različitim bojama. Tako možeš pronaći duge i kratke, uske i široke, vjenčanice s naramenicama ili bez ili pak vjenčanice s otvorenim ili zatvorenim leđima.

Kakvu god želju imala prilikom izbora svoje vjenčanice iz snova, sigurne smo da će se među ovim vjenčanicama pronaći jedna po tvom guštu.

No da ne duljimo, u nastavku pogledaj nekoliko modela ovih jedinstvenih vjenčanica i uvjeri se sama u njihovu ljepotu. 😊

ljubicasta-vjencanica

Izvor: taylorannart.com

vjencanica-boja

Izvor: taylorannart.com

cipkasta-vjencanica

Izvor: taylorannart.com

vjencanice-taylor-anne-linko

Izvor: taylorannart.com

vjencanica-sareno-dno

Izvor: taylorannart.com

siroka-vjencanica

Izvor: taylorannart.com

Naravno, to nisu sve vjenčanice koje stoje u ponudi pa škicni na njihovu službenu stranicu brenda Canvas bridal by Taylor Ann Art.

Da čujemo, koja od ovih vjenčanica te najviše oduševila? 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se