Četiri Božića i vjenčanje: Film koji vrijedi pogledati ovih blagdana

cetiri-bozica-vjencanje-film

Zbog pandemije koronavirusa primorana si većinu vremena provoditi kod kuće. No to ne mora nužno biti loše. Izvuci iz ove situacije najbolje što možeš.

Pitaš se kako?

Iskoristi vrijeme za planiranje svog vjenčanja, barem onog dijela kojeg ti trenutna situacija to dopušta. Pomno istraži ideje za djevojačku i vjenčanje i odaberi najljepše ili one koje će ti donijeti uštedu. Ili izradi sama sitnice za vjenčanje koje možeš.

Osim toga, sada se konačno možeš opustiti, provesti kvalitetno vrijeme sa svojom obitelji i stvarati neprocjenjive uspomene. A možeš i pogledati sve one filmove koje si zbog silnih privatnih i poslovnih obaveza neprestano odgađala. 😊

Naravno, mi smo tu da te inspiriramo pa ti ovog puta donosimo preporuku za gledanje filma ovih blagdana. Zavali se u fotelju i uživaj u sljedećim retcima, a potom i u samom filmu. 😊

Četiri Božića i vjenčanje

Upravo tako nosi naziv film kojeg ti savjetujemo pogledati. Riječ je o romantičnoj komediji u kojoj sudbina neprestano razdvaja jedan mladi zaljubljeni par. No hajdemo malo detaljnije.

Chloe je organizatorica događaja koja je odustala od traženja „onog pravog“. No sasvim slučajno upoznaje Evana i shvati kako je upravo sa njim to-to. Njih dvoje ubrzo započinju ljubavnu vezu.

Zbog poslovnih obaveza Evan odlazi u inozemstvo, ali tu njihova priča ne staje. Iduća tri Božića događaju se stvari zbog kojih njih dvoje ostaju razdvojeni. No na njihov četvrti Božić nešto ih čarobno opet povezuje. Što se tada događa?

vjencanje-film

Izvor fotografije: cinegeek.com.mx

Naravno da ti nećemo otkriti sve jer u suprotnom možda nećeš u potpunosti uživati u filmu. Ipak, želiš li se uvjeriti da je to zaista film po tvom guštu, ovdje pogledaj nekoliko isječaka.   

Nadamo se da će ti se film svidjeti te da ćeš uživati i stvarati neprocjenjive trenutke sa svojim dragim u nadolazećim blagdanima. 😊

Izvor naslovne fotografije: insideweddings.com

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se