Mašne: Efektan detalj koji će začiniti tvoju vjenčanu kombinaciju

Svaka buduća mladenka mašta o vjenčanom stajlingu iz snova, zar ne?

Nisi li pobornica klasičnih krojeva vjenčanica i cipela, mislimo da bi trebala razmisliti o detalju koji će tvoj vjenčani stil učiniti jedinstvenim.

Na što to opet mislimo i kako ga kombinirati s vjenčanom kreacijom saznat ćeš ostaneš li i dalje s nama! 

Mašne na vjenčanici 

Detalj koji će tvoju vjenčanicu učiniti neodoljivom, svakako su mašne koje krase brojne vjenčanice domaćih i svjetskih dizajnera. Definitivni must have su prekrasne mašnice na ramenima koje su najčešće ušivene na jednostavne vjenčanice od svile ili na skupocjenu čipku. No vjeruj nam, mašne na leđima i struku izgledat će podjednako lijepo na tvojoj vjenčanici.

Kako se mašna mora slagati s vjenčanicom, pri njenom odabiru pripazi da ne pretjeraš s nijansom ili veličinom. Ne želiš da tvoja vjenčanica na kraju djeluje prekičasto!

Primjerice, umjesto velike mašne možeš odabrati minijaturnu mašnu za rame, koja će biti malen detalj na raskošnoj vjenčanici .

Moderni pak se dizajneri fokusiraju na predimenzionirane mašne koje izgledaju profinjeno i elegantno u svakom pogledu. Zato želiš li ovim trendom očarati sve uzvanike vašeg vjenčanja, na pravom si mjestu!

masne-na-vjencanici
Izvor: eNVy room
Izvor: eNVy room
masne-na-vjencanici
Izvor: eNVy room

Mašna na cipelama za vjenčanje

Kad ti frendica spomene cipele koje mladenke obično nose na svom vjenčanju, vjerojatno pomisliš na obične bijele cipele koje se ni po čemu ne ističu.

Naravno da u stvarnosti to nije uvijek tako pa djevojke sve češće odabiru jednostavnije modele vjenčanica koje tada kombiniraju sa specifičnim cipelama. 

cipele-za-vjencanje
Izvor: weddingchicks.com
cipele-za-vjencanje
Izvor: weddingforward.com

Odlučiš li se za cipele s ukrasnom mašnom, ne pretjeruj s veličinom ukrasne mašne. Također, pripazi da boja cipela odgovara odabranoj vjenčanici.

Mašna na pozivnicama za vjenčanje

Osim odjevnih komada, mašnom možeš ukrasiti i pozivnice za vaše vjenčanje. Pozivnicama zapravo uzvanicima daješ do znanja kakve će nijanse i stil vjenčanja prevladavati na vašem vjenčanju, kao i o kakvom će se tematskom vjenčanju raditi.

masne-na-pozivnici-za-vjencnaje
Izvor: aurisdizajn.hr

Vjerujemo da će odabrana mašnica dati poseban romantičan look tvojim pozivnicama! 

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se