Slova pišu priču: Personalizirane gaćice, čarape i ljubavne poruke za parove stvaraju najljepše uspomene

pokloni-za-djevojacku

Ako si barem jednom kupovala poklon za djevojačku zabavu ili vjenčanje svoje prijateljice, tada sigurno znaš koliko to zna biti teško. Kako svakoj prijateljici želiš pokloniti nešto posebno, ponekad zaista više nemaš ideje što bi to moglo biti, zar ne? 

Zato ćemo te sigurno razveseliti sljedećom viješću. Na tržištu se nedavno pojavio brend pod imenom Slova pišu priču iza kojeg stoji mlada Antonija Drozdek. Budući da je i sama voljela poklanjati personalizirane poklone, a redovito ih je dobivala od drugih, došla je na ideju da stvori jedan takav proizvod. Tako su nastale personalizirane gaćice za djevojke!

Personalizirane gaćice za djevojke novost je na tržištu

Personalizirane gaćice tek su se nedavno pojavile na našem tržištu pa su odličan poklon iznenađenja za djevojačku večer i/ili vjenčanje. Natpis biraš sama, a djevojke najčešće biraju one s budućim prezimenom mladenke, poput Mrs. Mamić ili Gđa Skoko. Naravno, to mogu biti i razni drugi natpisi, poput I do, Miss itd.

O veličini gaćica ne brini jer su dostupne sve veličine – od XS pa do XL. Dobra vijest je i da sama biraš boju konca. Iako su zlatna i srebrna nekako najtraženije, možeš birati između još 7 boja. A ono što je najbolje, gaćice dolaze u ukrasnoj kutiji tako da su odmah spremne za darivanje nove vlasnice!

Izvor fotografije: Privatna arhiva Slova pišu priču

Personalizirane čarape za muškarce

Osim za djevojke, Antonija izrađuje i poklone za muškarce!

Personalizirane čarape idealan su poklon za gotovo sve prilike, a posebice za vjenčanje. Najčešće ih kupuju upravo mladenke kako bi upotpunile odjevnu kombinaciju svojih muškaraca na dan vjenčanja. Također možeš birati natpis, a među najčešćima su Groom, Best Man i sl. Crne čarape dolaze u kombinaciji s bijelim slovima i apsolutni su hit među poklonima za muškarce.

Izvor fotografije: Privatna arhiva Slova pišu priču

Novi proizvod – ljubavne kartice za parove

Na kraju, tu je i najnoviji proizvod – ljubavne kartice za parove!

Paket se sastoji od 52 kartice koje uključuju zabavne, pustolovne i romantične aktivnosti za parove. Za svaki tjedan u godini izvlači se po jedna kartica. Kartice su na hrvatskom ili engleskom jeziku, a dolaze u elegantnoj crnoj kutiji s imenima para i datumom kada kreće “odbrojavanje”! Pozadina kartice je prazna kako bi par sam mogao napisati kada, kako i gdje su obavili zadatak. Kartice nisu poredane po datumima, već se izvlače po želji. Idealan su poklon za vjenčanje, rođendan, Božić ili Valentinovo. 

Izvor fotografije: Privatna arhiva Slova pišu priču

Antonija ima u planu izraditi još nekoliko proizvoda za vjenčanje i zaruke, no o tome ćemo kada za to dođe vrijeme ;). Sve informacije o brendu Slova pišu priču potraži na Facebook stranici Slova pišu priču ili na istoimenom Instagram profilu.

SLOVA PIŠU PRIČU TE NAGRAĐUJE!

Antonija nagrađuje jednu sretnicu personaliziranim gaćicama ili ljubavnim karticama. Dobitnica sama odlučuje želi li gaćice ili ljubavne kartice. Više informacija o nagradnom natječaju saznaj na Facebook profilu Princezahr kao i na istoimenom Instagram profilu.

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se