10 poklona za djevojačku večer koje će obožavati svaka mladenka

pokloni-djevojacka-vecer

Bliži se djevojačka večer tvoje prijateljice pa razmišljaš o prigodnom poklonu?

Sigurne smo kako joj želiš pokloniti nešto posebno, nešto drugačije, nešto što će joj u trenutku izmamiti osmijeh na licu.

Bez obzira hoćeš li u kupnji poklona za djevojačku večer sudjelovati sama ili u dogovoru s ostalim djevojkama, pripremile smo nekoliko poklona na koje neće ostati ravnodušna nijedna buduća mlada. 😊

Kreativni pokloni za djevojačku večer  

Outfit za medeni mjesec

Što kažeš da budućoj mladi pokloniš outfit za medeni mjesec?

To može biti personalizirana majica, pareo, torba za plažu, kapa, naočale, ma što god ti padne na pamet. Ako nisi sigurna u veličinu odjeće, svakako se prije dobro raspitaj, bilo indirektno preko nje ili pak preko njene sestre, majke ili neke druge prijateljice. 

outfit-medeni-mjesec

Izvor: weddingfavorites.com

Personalizirani okvir

Još jedna cool ideja, posebice ako u poklonu sudjeluju sve djevojke je personalizirani okvir.

Natpis „Kiss The Miss Goodbye“ moguće je nabaviti uokvirenog, ali ga također možete izraditi i same. Primjerice, u besplatnom alatu Canva utisnite tekst i sprintajte pa ga uokvirite.

Ili pak vlastitim rukopisom napišite tekst na papir. Neka svaka djevojka nanese ruž za usne i poljubi platno kako bi ostavila svoj trag te se uz njega potpiše. I to je to!

personalizirani-okvir

Izvor: etsy.com

Personalizirana jakna

Zamisli samo njenu reakciju kada ugleda personaliziranu jaknu. A tek svoju kada ugledaš njihove bajkovite vjenčane fotografije s ovom jaknom. Vjerujemo kako će apsolutno svi biti očarani.  

personalizirana-jakna

Izvor: prettycollected.com

Zabavne igre za djevojačku večer

Kakva je to djevojačka večer bez zabavnih igara?

Pokloni mladenki jednu od mnoštva zabavnih igara i dovedi djevojačku zabavu na viši nivo!

Nešto poput strugalice na kojoj se nalaze različiti izazovi. Podijeli svakoj djevojci po jednu karticu i zamoli ih da zagrebu po jedan poljubac iz prvog, drugog i trećeg reda kako bi saznale što trebaju učiniti, kome i kako. Zvuči prilično zabavno, zar ne?

igre-djevojacka-vecer

Izvor: partypops.hr

Poklon kutija za djevojačku večer

S poklon kutijom prepunom sitnicama koje mladenka obožava ne možeš pogriješiti. Primjerice, ako voli pisati, stavi u kutiju penkalu i bilježnicu na kojoj će biti njen omiljen citat.

Ako obožava ispijati kavu ili čaj, pokloni joj šalicu i paket omiljenog čaja. Ovdje zaista imaš pregršt mogućnosti. Iskoristi ih najbolje što znaš.

poklon-kutija

Izvor: etsy.com

Kofer sa šminkom

Ako je tvoja prijateljica strastvena zaljubljenica u šminku, tada je kofer sa šminkom savršen poklon za nju. Posebice ako se planira i sama našminkati za vjenčanje. Osim za vjenčanje, šminka će je služiti još dugi niz godina.  

kofer-sminka

Izvor: lijepa.hr

Set za njegu

Svi mi onu jednu prijateljicu koja obožava njegovati svoju kožu. Ako je buduća mladenka jedna od njih, ne vidimo razlog da joj ne pokloniš set za njegu. Razmisli koje proizvode koristi i obožava, stavi u kutiju i razvuci osmijeh na njeno lice. Sigurne smo kako će joj dobro doći za njegu uoči vjenčanja.

set-njega

Izvor: teresacaruso.com

Pidžama

Tko ne bi poželio jednu ovakvu pidžamu?

Umjesto donjeg rublja koje se gotovo uvijek poklanja za djevojačku večer, ti je iznenadi jednom ovakvom pidžamom. Sigurne smo da će je obožavati!

pidzama

Izvor: amazon.com

Set za opuštanje

Nema boljeg poklona za mladenku od sitnica za opuštanje. To može biti maska za spavanje, jastuk, mirisna svijeća ili nešto sasvim četvrto. Želiš li, sve to možeš personalizirati i učiniti poklon unikatnim.

set-opustanje

Izvor: instagram.com

Poklon bon za masažu

Opuštanje pred vjenčanje može znatno utjecati na raspoloženje mladenke na sam dan vjenčanja. Zato, pokloni joj bon za masažu i uživaj u činjenici da će zbog tebe još više blistati na taj dan. 🙂

I, koji od ovih poklona za djevojačku večer vam se najviše sviđa? 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se