Kuća za odmor Šumska vila: Svoju djevojačku zabavu mlade dolaze proslaviti čak i iz inozemstva

kuca-odmor-sumska-vila

Danas vam predstavljamo Josipa i Petru Čubranić, vlasnike kuće za odmor Šumska vila. Iako je kuća u početku bila namijenjena samo za njihove zajedničke trenutke s djecom, danas je omiljena destinacija svih onih koji se žele maknuti od svakodnevice i provesti nekoliko opuštajućih dana u srcu Gorskog kotara.  

Budući da sve više mladenki odabire proslaviti svoju djevojačku zabavu upravo ovdje, to nam je bio glavni povod za razgovor s ovom obitelji. 😊

Princeza: Recite nam, koliko se dugo bavite iznajmljivanjem Šumske vile te kada su mladenke uočile priliku da svoju djevojačku zabavu proslave upravo ovdje?

Josip: S obzirom da živimo na moru, odlučili smo izgraditi kuću u planinama u kojoj bismo se mogli opuštati tijekom zimskih mjeseci. No budući da zbog poslovnih obaveza više nismo bili u mogućnosti često boraviti u kući, odlučili smo je iznajmljivati kako bi drugi mogli uživati u njoj. Iako kuća za odmor Šumska vila postoji već 11 godina, iznajmljujemo je tek posljednje četiri godine. Objavljivanjem slika kuće na Facebooku prvo su nas uočile upravo djevojke koje su željele ovdje proslaviti djevojačku zabavu. Godinama kasnije te nam se iste djevojke vraćaju i uživaju u odmoru sa svojim supruzima i djecom.

sumska-vila

Izvor: Fb stranica Kuća za odmor Šumska vila

Princeza: Opišite nam ukratko kako izgleda kuća za odmor Šumska vila; što sve sadrži, u čemu sve djevojke mogu uživati te za koliko osoba je kuća namijenjena?

Josip: Kuća za odmor Šumska vila izrađena je isključivo od drveta te je smještena na brdašcu na rubu šume. Sastoji se od prostrane kuhinje i dnevnog boravka u kojem dominira kamin. Također sadrži i 3 spavaće sobe, kupaonice, finsku saunu i vanjski jacuzzi sa zapanjujućim pogledom na okolnu šumu i planine.

jacuzzi

Izvor: Fb stranica Kuća za odmor Šumska vila

Vani se nalazi i natkrivena terasa s roštiljem – omiljeno mjesto djevojaka za vrijeme sunčanih i toplih dana. Kuća je namijenjena za 10 osoba.

djevojacka-vecer

Izvor: Fb stranica Kuća za odmor Šumska vila

Princeza: A što je sa sadržajem u blizini kuće? Postoje li kakva zanimljiva mjesta koje bi djevojke mogle posjetiti tijekom boravka u Šumskoj vili?

Josip: U blizini kuće nalazi se „Adrenalin park Kupjak“ te „Zabavni i paintball par Vrata“ u Fužinama koje uvijek od srca preporučamo. Nešto više od pola sata vožnje nalazi se i Rafting centar „Gorski tok“. Moguća je i dostava hrane u kuću iz obližnjeg hotela Risnjak.

Princeza: Iz kojih sve dijelova Hrvatske mladenke dolaze proslaviti svoju djevojačku zabavu? Jesu li to najčešće djevojke iz obližnjih mjesta ili ima i onih koje dolaze iz dalekih krajeva?

Josip: Svoju djevojačku zabavu mladenke dolaze proslaviti iz svih dijelova Hrvatske pa čak i iz inozemstva.

djevojacka-zabava

Izvor: Fb stranica Kuća za odmor Šumska vila

Princeza: Sudeći prema fotografijama, proslava djevojačke zabave u Šumskoj vili izgleda zaista bajkovito. Recite nam, sudjelujete li i vi u organizaciji djevojačke zabave (hrana, piće, ukrasi) ili je organizacija isključivo u rukama buduće mladenke?

Josip: Kuću za sve goste kao i za proslavu djevojačke zabave dekoriramo individualno, ovisno i prilici i temi. Naravno, djevojke dodaju i neke svoje osobne detalje poput natpisa ili balona. Kada djevojke dođu dočeka ih piće dobrodošlice, hladno predjelo i slastice koje su usklađene s temom djevojačke.

pice-dobrodoslice

Izvor: Fb stranica Kuća za odmor Šumska vila

hladno-predjelo

Izvor: Fb stranica Kuća za odmor Šumska vila

Princeza: Što možete ponuditi budućoj mladi i njenim frendicama, a da niti jedna druga kuća za odmor ne nudi? 😊 Po čemu ste posebni?

Josip: Budućim mladenkama nudimo nezaboravan doživljaj i iskustvo koje će pamtiti cijeli život. Često s vjenčanim kumama i prijateljicama iznenadimo mladenke zbog čega im ovo iskustvo ostane u trajnom sjećanju. Svaka djevojačka zabava je jedinstvena i uvijek se trudimo napraviti nešto novo i drugačije.

organizacija-djevojacke-zabave

Izvor: Fb stranica Kuća za odmor Šumska vila

prijateljice-djevojacka-zabava

Izvor: Fb stranica Kuća za odmor Šumska vila

Princeza: Gdje naše čitateljice mogu pogledati kako izgleda Šumska vila, a gdje i kako rezervirati termin za proslavu svoje djevojačke zabave?

Josip: Oglašavamo se isključivo preko Facebook stranice Kuća za odmor Šumska vila i istoimenog Instagram profila gdje postavljamo i slike naših događaja koje ujedno služe i kao inspiracija budućim mladenkama.

Za kraj, zahvaljujemo se svim dosadašnjim mladenkama, a budućim mladenkama savjetujemo da nas na vrijeme kontaktiraju kako bi ulovile svoj termin.

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se