10 ideja za jednostavne pozivnice za vjenčanje

jednostavne-pozivnice-za.vjencanje

Minimalizam je već neko vrijeme trend u svijetu vjenčanja. Sve više mladenki nose minimalističke vjenčanice, bira se jednostavna vjenčana dekoracija kao i jednostavne pozivnice za vjenčanje.

Ako ste i vi  jedni od onih parova koji ne vole raskoš već isključivo jednostavnost, sigurne smo kako će tada i vaše vjenčanje biti u tom stilu.

Budući da smo vam već pisale o minimalističkim vjenčanicama i vjenčanoj dekoraciji, za danas smo vam pripremile nekoliko ideja minimalističkih pozivnica za vjenčanje.

Najljepši modeli jednostavnih pozivnica za vjenčanje

Svjesne kako postoji na stotine predivnih modela pozivnica za vjenčanje, dale smo si truda i prošvrljale Pinterestom kako bi vam prezentirale neke od najljepših. Sigurne smo kako ćete među njima pronaći idealne za sebe. 😊

pozivnice-vjencanje

Izvor: etsy.com

Što kažete na pozivnice za vjenčanje s ručno otrgnutim rubovima?

Jednostavan font i ručno oslikana grančica čine ove pozivnice za vjenčanje jednostavnima, a opet posebnima. Naravno, umjesto grančice možete staviti srce, isprepletene ruke ili nešto treće.

pozivnice-kalendar

Izvor: etsy.com

Pozivnice u obliku kalendara sa zaokruženim datumom vjenčanja – zašto ne?

Jednostavne su, praktične i zaista predivne. U slučaju da će gosti na vjenčanju biti oni najbliži, bez problema možete izostaviti vaša prezimena na pozivnicama za vjenčanje.

pozivnice-vjencanje-pecat

Izvor: unmeasuredevents.com

U posljednje vrijeme veoma su popularne pozivnice s pečatom. A kako i ne bi bile kad izgledaju savršeno. Svoje jednostavne pozivnice za vjenčanje stavite u kuvertu i zapečatite ih. To će im dati određenu dozu glamura.   

jednostavne-pozivnice

Izvor: etsy.com

Informacije poput mjesta i vremena održavanja vjenčanja neka budu najjednostavnijeg fonta kako bi ih uzvanici bez problema mogli iščitati, a vaša imena u nešto razigranijem fontu. Ovo je primjer zaista jednostavnih pozivnica za vjenčanje.

zaobljene-pozivnice-vjencanje

Izvor: polkadotpaper.com

Umjesto ručno otrganih rubova ili klasičnog pravokutnog oblika pozivnica, odaberite zaobljeni oblik svojih pozivnica za vjenčanje.

pozivnice-motivi-zvijezda

Izvor: etsy.com

Jeste li ikad razmišljali o pozivnicama za vjenčanje s motivima zvijezda i mjeseca?

Kombinacija jednostavnog fonta, sjajnih zvijezda i mjeseca te ručno otrganih rubova ove pozivnice čine najljepšima koje smo imale prilike vidjeti.

minimalisticke-pozivnice-vjencanje

Izvor: junebugweddings.com

Ove pozivnice za vjenčanje jednostavno su nas oduševile! Sam pogled na njih izaziva predivne emocije, zar ne?

A njihova jednostavnost i praktičnost čine ih omiljenima među ljubiteljima minimalizma.

zlatno-bijele-pozivnice

Izvor: kevintran.co

pravokutne-pozivnice

Izvor: stylemepretty.com

Zlatni okvir ovim jednostavnim pozivnicama daje određenu dozu profinjenosti. No vi možete prilagoditi svoje pozivnice bojama vašeg vjenčanja. Primjerice, ako je boja vjenčanja bordo, neka okvir na ovim pozivnicama bude u toj boji.

plave-pozivnice-vjencanje

Izvor: etsy.com

Za oko nam je zapela i ova pozivnica u nježno plavoj boji. U slučaju da je tema vašeg vjenčanja u ovoj nijansi, ove će se pozivnice za vjenčanje savršeno uklopiti. Ako vam se ova boja ne uklapa, jednostavno prilagodite dizajn pozivnica boji svog vjenčanja.

Nadamo se da ste između ovih modela pronašli svoje idealne jednostavne pozivnice za vjenčanje. 😊

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se