10 najljepših minimalističkih vjenčanica za moderne mladenke

minimalisticke-vjencanice

Već smo pisale o prelijepim minimalističkim vjenčanicama dizajnerice Victorie Beckham i dizajnera Rolanda Moureta čiji modeli plijene pažnju kod brojnih pripadnica nježnog spola. 

Znamo da sve mladenke danas ne mogu izdvojiti velik budžet za dizajnersku vjenčanicu, stoga ti donosimo 10 predivnih minimalističkih vjenčanica high street brendova. 

Zašto smo zapele baš za jednostavne vjenčanice? Zato što su one u trendu i ove godine! 

Slip vjenčanica

Vjenčanica s vrlo tankim naramenicama koja naglašava žensku siluetu jednostavna je i istovremeno vrlo senzualna. Kod ovakvog kroja najvažnije je da odabrana haljina savršeno pristaje baš tvojoj građi i lijepo pada, bez da igdje zapinje ili odaje vrećasti dojam.

Ovakve jednostavne vjenčanice obično su i povoljnije od onih raskošnih i ukrašenih, a mi im predviđamo veliku popularnost i u 2020-oj.

Baci oko na modele koje smo izdvojile u nastavku! 😊

1. Vjenčanica od satena

Ova sjajna, svilenkasta i nadasve elegantna vjenčanica naglašava žensku figuru, a njene naramenice se mogu vezati u mašne na ramenima ili pak leđima.

model-minimalistickih-vjencanica
Izvor: net-a-porter.com

2. Vjenčanica s resicama

Za djevojke koje vole jednostavnost, ali istovremeno žele biti posebne, predlažemo vjenčanice s  tankim naramenicama ukrašene resicama na obrubu. 

model-minimalistickih-vjencanica
Izvor: loveblushbridal.com

3. Sirena vjenčanica

I klasična sirena vjenčanica dostupna je u minimalističkoj verziji. Želiš li slip vjenčanicu naglašenijeg kroja, ovo je pravi odabir za tebe.

asos-vjencanica
Izvor: asos.com

4. Vjenčanica na jedno rame

Osim što prekriva samo jedno rame, ova je vjenčanica posebna i po svojoj duljini. S obzirom na to da ne seže do poda, savjetujemo uz nju kombinirati upečatljive cipele. 

bhlnd-vjencanica
Izvor: bhldn.com

5. Asimetrična vjenčanica

Vjerovala ili ne, no i minimalističke vjenčanice mogu biti izrađene prema asimetričnom dizajnu. Odabereš li ovu zanimljivu i jednostavnu slip haljinu izmamit ćeš poglede samo tako 🤩.

model-minimalistickih-vjencanica
Izvor: lunseu.com

6. Vjenčanica zanimljive boje

Tko kaže da tvoja minimalistička vjenčanica mora biti bijele boje? Pogledaj kako je samo elegantna ova prljavo roza vjenčanica otvorenih leđa.

haljine-za-vjencanje
Izvor: cultgaia.com

7. Jednostavna vjenčanica s čipkom

Ne možeš se odlučiti između jednostavnosti i ekstravagancije? Znamo kako ti je, zato ti predlažemo razmisliti o slip vjenčanici s čipkom!  

asos-vjencanica
Izvor: asos.com

8. Vjenčanica s dubokim izrezom za nogu

Ovakav kroj izdužit će noge i one će izgledati vitko pa ga preporučujemo i nižim djevojkama. 

modeli-minimalistickih-vjencanica
Izvor: matchesfashion.com

9. Vjenčanica otvorenih leđa

Slip vjenčanice otvorenih leđa nenametljivo su dramatične i seksi. Ovakav model vjenčanica prikladan je i na vjenčanju u gradu i na destinacijskom vjenčanju.

haljina-ovorenih-leda
Izvor: net-a-porter.com

10. Vjenčanica sa šljokicama

Kao što smo već naglasile, vjenčanice jednostavnog kroja mogu istovremeno biti šivane od upadljivog materijala. Što misliš o sljedećoj slip vjenčanici sa šljokicama? 😍  

haljina-sa-sljokicama
Izvor: asos.com

Iako izbor nije lak, vjerujemo da se u izdvojenim modelima minimalističkih vjenčanica nalazi barem jedna haljina po tvom guštu! 😉