10 najljepših minimalističkih vjenčanica za moderne mladenke

minimalisticka-vjencanica

Već smo pisale o prelijepim minimalističkim vjenčanicama dizajnerice Victorie Beckham i dizajnera Rolanda Moureta čiji modeli plijene pažnju kod brojnih pripadnica nježnog spola. 

Znamo da sve mladenke danas ne mogu izdvojiti velik budžet za dizajnersku vjenčanicu, stoga ti donosimo 10 predivnih minimalističkih vjenčanica high street brendova. 

Zašto smo zapele baš za jednostavne vjenčanice? Zato što su one u trendu i ove godine! 

Slip vjenčanica

Vjenčanica s vrlo tankim naramenicama koja naglašava žensku siluetu jednostavna je i istovremeno vrlo senzualna. Kod ovakvog kroja najvažnije je da odabrana haljina savršeno pristaje baš tvojoj građi i lijepo pada, bez da igdje zapinje ili odaje vrećasti dojam.

Ovakve jednostavne vjenčanice obično su i povoljnije od onih raskošnih i ukrašenih, a mi im predviđamo veliku popularnost i u 2020-oj.

Baci oko na modele koje smo izdvojile u nastavku! 

1. Vjenčanica od satena

Ova sjajna, svilenkasta i nadasve elegantna vjenčanica naglašava žensku figuru, a njene naramenice se mogu vezati u mašne na ramenima ili pak leđima.

2. Vjenčanica s resicama

Za djevojke koje vole jednostavnost, ali istovremeno žele biti posebne, predlažemo vjenčanice s  tankim naramenicama ukrašene resicama na obrubu. 

3. Sirena vjenčanica

I klasična sirena vjenčanica dostupna je u minimalističkoj verziji. Želiš li slip vjenčanicu naglašenijeg kroja, ovo je pravi odabir za tebe.

4. Vjenčanica na jedno rame

Osim što prekriva samo jedno rame, ova je vjenčanica posebna i po svojoj duljini. S obzirom na to da ne seže do poda, savjetujemo uz nju kombinirati upečatljive cipele. 

5. Asimetrična vjenčanica

Vjerovala ili ne, no i minimalističke vjenčanice mogu biti izrađene prema asimetričnom dizajnu. Odabereš li ovu zanimljivu i jednostavnu slip haljinu izmamit ćeš poglede samo tako .

6. Vjenčanica zanimljive boje

Tko kaže da tvoja minimalistička vjenčanica mora biti bijele boje? Pogledaj kako je samo elegantna ova prljavo roza vjenčanica otvorenih leđa.

7. Jednostavna vjenčanica s čipkom

Ne možeš se odlučiti između jednostavnosti i ekstravagancije? Znamo kako ti je, zato ti predlažemo razmisliti o slip vjenčanici s čipkom!  

8. Vjenčanica s dubokim izrezom za nogu

Ovakav kroj izdužit će noge i one će izgledati vitko pa ga preporučujemo i nižim djevojkama. 

9. Vjenčanica otvorenih leđa

Slip vjenčanice otvorenih leđa nenametljivo su dramatične i seksi. Ovakav model vjenčanica prikladan je i na vjenčanju u gradu i na destinacijskom vjenčanju.

10. Vjenčanica sa šljokicama

Kao što smo već naglasile, vjenčanice jednostavnog kroja mogu istovremeno biti šivane od upadljivog materijala. Što misliš o sljedećoj slip vjenčanici sa šljokicama?   

Iako izbor nije lak, vjerujemo da se u izdvojenim modelima minimalističkih vjenčanica nalazi barem jedna haljina po tvom guštu!

Izvor naslovne fotografije: Canva

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se